Download onze gratis whitepaper 'De voordelen van elektrisch rijden'


Specialist in Duurzame mobiliteit

Als transporteur legt u dagelijks heel wat kilometers af, waardoor ons leefmilieu wordt aangetast. In deze nieuwe wereld is de opmars van hybride en elektrisch aangedreven voertuigen niet meer te stuiten. En nu? Nu staan we samen voor een uitdaging om op verantwoorde wijze met onze mobiliteit om te gaan.

Bluekens Truck en Bus is specialist in alternatieve brandstoffen en aandrijflijnen. Zo kunt u bij al onze vestigingen terecht met: hybride aandrijflijnen, volledig elektrische aandrijflijnen en LNG-aandrijflijnen.

Bekijk onze voorraad elektrische voertuigen.

Direct rijden

E-mobility

Van hybride tot volledig elektrisch
Bluekens heeft al haar kennis en ervaring op het gebied van E-Mobility gebundeld. In een veilig af te sluiten werkplaats met eigen toegang en faciliteiten hebben onze experts alles bij de hand om veilig te werken met hoog- voltagesystemen, zoals vastgelegd in NEN9140 voor het werken aan elektrische installaties. Zij worden regelmatig bijgeschoold in de nieuwste technieken en ontwikkelingen.

Het Bluekens Truck en Bus E-Mobility Center is officieel servicepartner voor de volgende merken:

  • BYD – elektrische bussen
  • StreetScooter – elektrische bestelwagens
  • SAIC – elektrische bestelwagens

Elektrische bussen

Elektrische bestelwagens

Voor deze fabrikanten nemen wij de zorg voor een optimaal presterend wagenpark uit handen, waarbij ongeplande stilstand tot een minimum beperkt is. Regulier onderhoud aan de niet-elektrische onderdelen en systemen voeren wij uit in samenwerking met ons landelijk dekkend servicenetwerk. Voor onderhoud en reparaties aan het hoog-voltage elektrische aandrijfsysteem en software-gerelateerd onderhoud komen de voertuigen naar het Bluekens E-Mobility Center. Daarnaast hebben we een speciaal geoutilleerde servicebus voor onderhoud en reparaties ter plaatse.

 
 

Volvo Trucks op LNG

Met de Volvo FH LNG en de Volvo FM LNG investeert u zichtbaar in een schonere toekomst en kiest u voor een directe verhoging van uw rendement! Zo bespaart u al € 15.000 op uw brandstofkosten én realiseert u 20 ton minder CO2-uitstoot t.o.v. een diesel.

Lees meer

Green Deal Zero Emission

Als partner in het innovatieprogramma Green Deal Zero Emission Stadslogistiek stelt Bluekens Truck en Bus de kennis en ervaring tevens ter beschikking aan andere partijen die zich bezighouden met innovatie rond elektrisch aangedreven voertuigen.