Benieuwd naar de Volvo FM?

Maak onderaan deze pagina direct een afspraak voor uw proefrit.

Onze specialisten geven u graag een rondleiding of maak een proefrit in deze Volvo FM 380 4x2-trekker. Het nieuwe model Volvo FM heeft onder meer een nieuwe, ruimere cabine en een verstelbaar stuur met kantelbare stuurkolom (‘neck tilt’) voor een optimale rijpositie. Kenmerk van de Volvo FM is de makkelijke instap met twee treden – ideaal als u vaak moet in- en uitstappen. Ook is de truck voorzien van de automatisch schakelende I-Shift-versnellingsbak en uitgebreide veiligheidsfeatures, een van de kernwaarden van Volvo Trucks.

Volvo FM 380PK 4X2T Distributie Trekker

Aandrijflijn
  • Volvo D11K 380 pk 1800 Nm Euro 6 met I-Shift
  • Active Safety Plus pakket 
    (met o.a. Volvo Dynamic Steering)
  • Visibility Plus pakket 
    (met o.a. LED-verlichting en dodehoekcamera)
  • Adaptive Cruise Control (met Stop&Go functie)
Boek proefrit

Maak kennis met de meest onderscheidende nieuwe features van de Volvo FM

Waar Volvo voor staat

bluekens-volvo-fm-koplamp-2

Veiligheid

Trucks en veiligheid. Het hoge aantal vrachtwagenongelukken geeft aan dat dit niet vanzelfsprekend samengaat. Het doel van Volvo Trucks is nul vrachtwagenongelukken. Volvo Trucks staat in de frontlinie met baanbrekende innovaties die ongelukken van vrachtwagens voorkomen en de kans op letsel verkleinen. Niet alleen voor de vrachtwagenchauffeur, maar voor alle weggebruikers.

bluekens-volvo-fm-veerboot

Kwaliteit

Ontwerpen, testen, meten en dan pas produceren. Volvo Trucks doet het met passie en met geïntegreerd kwaliteitsmanagement van het begin tot het einde. Dat zorgt voor de efficiency, de beschikbaarheid, de veiligheid en het comfort dat u ervaart achter het stuur van een Volvo-truck. En wat u kilometer na kilometer op de weg houdt. Vanzelfsprekend hoort daar ook de ondersteuning van Bluekens Truck en Bus bij.

bluekens-volvo-fm-bulktransport-olijvengaard

Milieubewust

Volvo Trucks is pionier: al sinds de jaren zeventig is zorg voor het milieu een van de kernwaarden. Sinds die tijd is de uitstoot van verontreinigende stoffen in de lucht bij nieuwe Volvo-trucks met 90% verminderd en het brandstofverbruik en de impact op het milieu met 40% verlaagd. Volvo Trucks gelooft in een duurzame toekomst voor de transportindustrie. Volvo-trucks, services en activiteiten onderstrepen dat keer op keer.

Maak vandaag nog een afspraak!

Vul onderstaand formulier in en maak een afspraak voor een demo. Onze specialisten geven u graag een rondleiding in deze Volvo FM 380PK 4x2T
Ervaar het zelf. Vraag direct een proefrit aan.
Samen werken
aan vooruitgang