Benieuwd hoeveel u kunt besparen met de Volvo FH Efficiency?

Maak onderaan deze pagina direct een afspraak voor uw proefrit.

Zeer kleurrijk en ultrazuinig: dat is de Volvo FH Efficiency demotruck. De Volvo FH Efficiency combineert de I-Torque aandrijflijn met de nieuwste, zuinige Turbo Compound-motor en alle beschikbare aerodynamische opties. En alleen al dat laatste bespaart tot 10% brandstof! Benieuwd hoeveel u kunt besparen? Boek een proefrit.

Volvo FH Efficiency 4x2-trekker

  • De nieuwste, zuinige Turbo Compound-motor
  • Alle aerodynamische opties
  • Vernieuwde I-Shift-versnellingsbak
Plan een proefrit

De onderscheidende features van de Volvo FH Efficiency

Waar Volvo voor staat

bluekens-volvo-fm-koplamp-2

Veiligheid

Trucks en veiligheid. Het hoge aantal vrachtwagenongelukken geeft aan dat dit niet vanzelfsprekend samengaat. Het doel van Volvo Trucks is nul vrachtwagenongelukken. Volvo Trucks staat in de frontlinie met baanbrekende innovaties die ongelukken van vrachtwagens voorkomen en de kans op letsel verkleinen. Niet alleen voor de vrachtwagenchauffeur, maar voor alle weggebruikers.

bluekens-volvo-fm-veerboot

Kwaliteit

Ontwerpen, testen, meten en dan pas produceren. Volvo Trucks doet het met passie en met geïntegreerd kwaliteitsmanagement van het begin tot het einde. Dat zorgt voor de efficiency, de beschikbaarheid, de veiligheid en het comfort dat u ervaart achter het stuur van een Volvo-truck. En wat u kilometer na kilometer op de weg houdt. Vanzelfsprekend hoort daar ook de ondersteuning van Bluekens Truck en Bus bij.

bluekens-volvo-fm-bulktransport-olijvengaard

Milieubewust

Volvo Trucks is pionier: al sinds de jaren zeventig is zorg voor het milieu een van de kernwaarden. Sinds die tijd is de uitstoot van verontreinigende stoffen in de lucht bij nieuwe Volvo-trucks met 90% verminderd en het brandstofverbruik en de impact op het milieu met 40% verlaagd. Volvo Trucks gelooft in een duurzame toekomst voor de transportindustrie. Volvo-trucks, services en activiteiten onderstrepen dat keer op keer.

Maak vandaag nog een afspraak!

Vul onderstaand formulier in en maak een afspraak voor een demo. Onze specialisten vertellen u graag alles over de Volvo FH Efficiency demo.
Ervaar het zelf. Vraag direct een proefrit aan.
Samen werken
aan vooruitgang