Volvo FH 460PK 4x2T I-SAVE

Eigenschappen
  • Volvo D13K Turbo Compound met I-Shift
  • 460 pk / 2600 Nm Euro 6
  • Active Safety Plus pakket
  • Volvo Dynamic Steering
  • Visibility Plus pakket 
    (met o.a. LED-verlichting en dodehoekcamera)
  • Adaptive Cruise Control (met Stop & Go functie)
Boek een proefrit

Maak kennis met de meest onderscheidende nieuwe features van de Volvo FH

Waar Volvo voor staat

bluekens-volvo-fh-koplamp

Veiligheid

Trucks en veiligheid. Het hoge aantal vrachtwagenongelukken geeft aan dat dit niet vanzelfsprekend samengaat. Het doel van Volvo Trucks is nul vrachtwagenongelukken. Volvo Trucks staat in de frontlinie met baanbrekende innovaties die ongelukken van vrachtwagens voorkomen en de kans op letsel verkleinen. Niet alleen voor de vrachtwagenchauffeur, maar voor alle weggebruikers.

bluekens-volvo-fh-interieur-chauffeur-muziek

Kwaliteit

Ontwerpen, testen, meten en dan pas produceren. Volvo Trucks doet het met passie en met geïntegreerd kwaliteitsmanagement van het begin tot het einde. Dat zorgt voor de efficiency, de beschikbaarheid, de veiligheid en het comfort dat u ervaart achter het stuur van een Volvo-truck. En wat u kilometer na kilometer op de weg houdt. Vanzelfsprekend hoort daar ook de ondersteuning van Bluekens Truck en Bus bij.

Volvo-FH-LNG20200919_0003

Milieubewust

Volvo Trucks is pionier: al sinds de jaren zeventig is zorg voor het milieu een van de kernwaarden. Sinds die tijd is de uitstoot van verontreinigende stoffen in de lucht bij nieuwe Volvo-trucks met 90% verminderd en het brandstofverbruik en de impact op het milieu met 40% verlaagd. Volvo Trucks gelooft in een duurzame toekomst voor de transportindustrie. Volvo-trucks, services en activiteiten onderstrepen dat keer op keer.

Plan vandaag nog een proefrit!

Vul onderstaand formulier in en maak een afspraak voor een demo. Onze specialisten geven u graag een rondleiding in deze Volvo FH 460PK 4x2T I-SAVE.
Ervaar het zelf. Vraag direct een proefrit aan.
Samen werken
aan vooruitgang