Foto 02-01-2024 14 35 36
Roosendaal

NIEUWE AANWINST VOOR ZWALUA TRANSPORT

Onlangs heeft Zwalua Transport de sleutels van een gloednieuwe Volvo FH 4x2 in ontvangst mogen nemen. Deze FH is uitgerust met een D13K Turbo Compound motor, die maar liefst 460 pk levert. De imposante Globetrotter XL cabine zorgt voor optimaal comfort tijdens lange ritten.

De Volvo FH 4x2 is voorzien van I-Save technologie, waarmee Zwalua Transport niet alleen krachtig maar ook efficiënt de weg op kan. Als kers op de taart hebben we aanvullend spuitwerk verricht in onze eigen spuiterij in Goes, om de vrachtwagen een unieke uitstraling te geven. De belettering is met vakmanschap verzorgd door Verholen.

Onze toegewijde teams in zowel de werkplaats als de spuiterij hebben ervoor gezorgd dat deze Volvo FH 4x2 in topconditie is, zodat Zwalua Transport direct kan gaan genieten van deze indrukwekkende vrachtwagen.

Wij willen Zwalua Transport hartelijk bedanken voor het vertrouwen in Bluekens en Volvo. We zijn ervan overtuigd dat deze prachtige FH 4x2 hen veel succesvolle kilometers zal bezorgen. Op naar vele voorspoedige ritten samen!

Details

Motor : D13K TC
Vermogen : 460 pk
Configuratie : 4x2
Cabine : Globetrotter XL
Afgeleverd door : Cornee Dijke
Deel via:

Specificaties

  • Aanvullend spuitwerk door onze spuiterij Goes
  • Belettering door Verholen

Modellen in deze aflevering