IMG_5904
Goes

Blinkende Volvo FM 8x2 voor ZRD

Hij schittert je tegemoet, deze prachtige nieuwe aanwinst van de Zeeuwse ReinigingsDienst (ZRD). Niet alleen komen ze schoon voor de dag, ook de uitvoering van deze mooie Volvo FM is niet mis. 

Zo is hij voorzien van een FM dagcabine mèt opbergruimte tegen de achterwand, het Visibility Plus pakket met o.a. LED-verlichting en dodehoekcamera in de spiegelsteun, Volvo Dynamic Steering met persoonlijke instellingen een luchtgeveerde vooras. 

De opbouw van de haakarm en kraan van Palfinger nam Elenbaas Carrosserieën voor z'n rekening. De levering van de speciale perscontainer werd verzorgd door KTK. En als kers op de taart realiseerde Welvaarts de opbouw van het weegsysteem. 

De ZRD streeft naar een effectieve, efficiënte en klantgerichte dienstverlening. Zowel van de diensten gericht op afvalverwijdering als van de aanverwante reinigingsdiensten in opdracht van gemeenten. Hierbij speelt behalve het financiële ook het milieuhygiënische aspect een essentiële rol. Het welzijn en de gezondheid van de Zeeuwse burgers is voor hen namelijk van groot belang.

Wij bedanken ZRD voor deze mooie order en wensen de chauffeurs Patrick en Mike veel fijne werkkilometers in deze prachtige wagen!

Details

Motor : D13K
Vermogen : 420 pk
Configuratie : 8x2 vrachtwagenchassis
Cabine : FM dagcabine
Afgeleverd door : Corné van der Jagt
Deel via:

Specificaties

  • FM dagcabine met opbergruimte tegen achterwand
  • Visibility Plus pakket met o.a. LED-verlichting en dodehoekcamera in spiegelsteun
  • Volvo Dynamic Steering met persoonlijke instellingen
  • luchtgeveerde vooras
  • Opbouw haakarm en kraan van Palfinger via Elenbaas Carrosserieën
  • levering perscontainer door KTK.

Modellen in deze aflevering