Foto 21-11-2023 14 29 43
Roosendaal

Volvo FH 6x2 Trekker voor van de Merbel Transport

Onlangs is van de Merbel Transport de nieuwe eigenaar geworden van een jong gebruikte Volvo FH 6x2 trekker Deze krachtige trekker, aangedreven door een D13K TC motor met 500 pk, belooft niet alleen indrukwekkende prestaties maar is ook uitgerust met luxe voorzieningen om het rijcomfort te optimaliseren.

Deze specifieke Volvo FH, bestemd voor Bas van de Merbel, is geleverd vanuit onze verhuurvloot, waardoor hij snel kan worden ingezet. De toevoeging van hydrauliek, verzorgd door onze hydrauliekafdeling te Goes, maakt deze trekker veelzijdig inzetbaar en afgestemd op specifieke transportbehoeften.

Het voertuig is verder aangepast naar de wensen van van de Merbel Transport. Aanvullend spuitwerk, uitgevoerd door NR Car Works, zorgt niet alleen voor duurzaamheid maar ook voor een professionele uitstraling. De belettering, verzorgd door Elenbaas Print & Sign, voegt een persoonlijk tintje toe en presenteert trots het merk van van de Merbel Transport.

Wat betreft de pakketten zijn geen concessies gedaan. De trekker is uitgerust met het Driver Comfort pakket voor een ergonomische rijervaring, het Living pakket met twee bedden voor rust tussen ritten, het Visibility pakket voor optimale veiligheid, en het Media pakket met navigatie voor connectiviteit onderweg.

Daarnaast is de Volvo FH voorzien van Volvo Dynamic Steering (VDS), wat bijdraagt aan een soepele en responsieve rijervaring.

Wij danken van de Merbel Transport voor het vertrouwen in Bluekens en Volvo en wensen Bas van de Merbel veilige en aangename kilometers toe met deze prachtige toevoeging aan hun vloot.

Details

Motor : D13K TC
Vermogen : 500 pk
Configuratie : 6x2T
Cabine : FH Globetrotter
Afgeleverd door : Cornee Dijke
Deel via:

Specificaties

  • Driver Comfort
  • Pakket Living 2 bedden
  • Visibility Pakket
  • Media met navigatie.
  • VDS

Modellen in deze aflevering