IMG_5957
Goes

3 veilige en zuinige Volvo FH 6x2's voor Traveo

Misschien heb je dit drietal al wel gespot; deze prachtige, veilige en zuinige Volvo FH 6x2 trekkers van Transportbedrijf Traveo uit Oudelande. Ze zijn namelijk inmiddels alweer een tijdje op de openbare weg te zien. 

Deze beauty's zijn voorzien van diverse specificaties die bijdragen aan het rij-plezier-en-comfort van de chauffeurs. Zo is er in het kader van besparing en veiligheid gekozen voor o.a. I-Save met 500pk Turbo Compound, Active Safety Pakket met ook Volvo Dynamic Steering. 

Ook aan comfort en luxe geen gebrek, ze zijn namelijk ook voorzien van een luchtgeveerde vooras, Work Remote, standkachel en standairco. Zo hebben de chauffeurs het alle seizoenen niet te warm of te koud onderweg. 

Om de look van deze Volvo's compleet te maken heeft onze werkplaats in Goes ze voorzien van de juiste opbouw en custom spuitwerk.

Transportbedrijf Traveo is een dynamisch bedrijf, wat ingeschakeld kan worden voor veel verschillende soorten transport. Of uw producten nu los, gestort of vast verpakt zijn bij Traveo kunt u er op rekenen dat ze snel, goed en betaalbaar op de juiste plek komen. Ze zijn met name gespecialiseerd in het vervoer van agrarische producten maar natuurlijk kunt u ook voor andere producten bij hen terecht.  

We bedanken de familie van 't Veer voor het vertrouwen in Bluekens en Volvo. Daarnaast wensen we chauffeurs Ab, Jean-Marie en Jean uiteraard veel veilige en rendabele kilometers toe in deze prachtige wagens! 

Details

Motor : D13K
Vermogen : 500 pk
Configuratie : 6x2 trekkerchassis
Cabine : FH Globetrotter XL
Afgeleverd door : Corné van der Jagt
Deel via:

Specificaties

  • Globetrotter XL-Cabine
  • I-Save met 500pk Turbo Compound
  • Active Safety Pakket
  • Volvo Dynamic Steering
  • luchtgeveerde vooras
  • Work Remote
  • standkachel en standairco

Modellen in deze aflevering