Foto 13-11-2023 15 53 47
Roosendaal

Eerste Volvo FM uit serie voor Saver

In een primeur voor Saver N.V. hebben we vanuit vestiging Roosendaal de allereerste Volvo FM uit de serie mogen afleveren. Deze op maat gemaakte vrachtwagen, een krachtige Volvo FM 8x2, biedt indrukwekkende specificaties die naadloos aansluiten bij de unieke behoeften van Saver N.V.

De vrachtwagen, uitgerust met een robuuste D13K motor met 420 pk, belooft niet alleen krachtige prestaties, maar ook uitzonderlijk comfort tijdens lange ritten dankzij de FM Slaapcabine. Deze primeur voor Saver N.V. is niet alleen functioneel, maar ook voorzien van luxueuze extra's zoals het Driver comfort, Media- met navigatie, en het Visibility Plus pakket, wat de rijervaring naar een hoger niveau tilt.

Veiligheid staat centraal in de specificaties van deze Volvo FM. Met geavanceerde functies zoals Volvo Dynamic Steering (VDS) en een 360graden camera systeem wordt een veilige en efficiënte werkomgeving gegarandeerd.

Deze unieke vrachtwagen is verder verfraaid met aanvullend spuitwerk, zorgvuldig uitgevoerd door NR Carworks voor een duurzame en professionele uitstraling. De belettering, verzorgd door Van Bergen, geeft het voertuig een persoonlijk tintje en presenteert het merk van Saver N.V. op een opvallende manier.

Wat deze levering nog specialer maakt, is de volledige operationele inzetbaarheid dankzij het op maat gemaakte Hiab haakarm systeem, vakkundig opgebouwd door Hiab Meppel.

Wij bedanken Saver N.V. voor het vertrouwen in Bluekens als partner voor deze belangrijke toevoeging aan hun vloot. We kijken uit naar een verdere succesvolle samenwerking en wensen de chauffeurs veilige en aangename kilometers toe in deze op maat gemaakte Volvo FM.

Details

Motor : D13K
Vermogen : 420 pk
Configuratie : 8x2
Cabine : FM Slaapcabine
Afgeleverd door : Cornee Dijke
Deel via:

Specificaties

  • Driver Comfort
  • Media-en navigatie
  • Visibility Plus Pakket
  • Volvo Dynamic Steering
  • 360 graden camera systeem
  • voorzien van Hiab haakarm systeem

Modellen in deze aflevering