Foto 19-07-2023 09 14 40
Roosendaal

Nieuwe krachtpatser voor Sakko Commercial

Vanuit onze vestiging in Roosendaal mochten wij onlangs de sleutels overhandigen van een gloednieuwe Volvo FM 4x2 aan Sakko Commercial.

Deze indrukwekkende FM-truck, voorzien van een krachtige D13K motor met 420 pk, belooft Sakko Commercial niet alleen krachtige prestaties, maar ook ongeëvenaard comfort met de FM Globetrotter cabine, perfect voor lange ritten.

En dat is niet alles! Hij omvatte tevens een splinternieuwe trailer, geleverd door LAG Bree. Deze combinatie van kracht en capaciteit is afgestemd op de specifieke transportbehoeften van Sakko Commercial.

Om de truck een persoonlijk tintje te geven, hebben we aanvullend spuitwerk laten verzorgen door NR Car Works, terwijl Verbart Goes verantwoordelijk was voor de opvallende belettering. Het resultaat is een unieke combinatie van vakmanschap en individualiteit.

Wij willen Sakko Commercial hartelijk bedanken voor het vertrouwen in ons vakmanschap. Daarnaast wensen we hen vele veilige en succesvolle kilometers toe met deze nieuwe aanwinst!

Foto 19-07-2023 09 15 35

Details

Motor : D13K
Vermogen : 420 pk
Configuratie : 4x2T
Cabine : FM Globetrotter
Afgeleverd door : Peter Bakker
Deel via:

Specificaties

  • inclusief nieuwe trailer geleverd door LAG Bree
  • Aanvullend spuitwerk door NR Car Works
  • belettering door Verbart Goes

Modellen in deze aflevering