IMG20230406113023
Breda

Allereerste Volvo FH in nieuwe huisstijl voor Oostvogels

Onlangs hebben we deze mooie Volvo FH 6x2 trekker af mogen leveren aan Oostvogels Groep BV. Hij werd volledig opgebouwd en afgeleverd vanuit onze vestiging Breda. 

De geschiedenis van Oostvogels Groep BV gaat bijna een eeuw terug. Kwaliteit leveren staat bij Oostvogels Groep hoog in het vaandel. Met de afdelingen Logistics, Transport en Distributie in Nederland en Logistics BVBA in België, heeft Oostvogels Groep het traject van producent tot consument volledig in eigen hand, waardoor er flexibel en snel gehandeld kan worden. 

De wagen is uitgerust met o.a. Lane Keeping Support, aslastindicaor, koelkast en statische bochtverlichting om bij te dragen aan het rijcomfort van de chauffeur. 

Deze FH is de eerste voorzien van belettering in de nieuwe huisstijl, verzorgd door Ben van Bergen reclame. Het resultaat mag er zeker zijn, prachtig gedaan!

We bedanken Oostvogels wederom voor het vertrouwen in Bluekens en de prettige samenwerking. Uiteraard wensen we de chauffeur ook veel comfortabele, plezierige en rendabele kilometers toe in deze mooie nieuwe aanwinst. 

Details

Motor : D13K
Vermogen : 420 pk
Configuratie : 6x2
Cabine : Globetrotter Cabine
Afgeleverd door : Peter Bakker
Deel via:

Specificaties

  • Lane Keeping Support
  • aslastindicator
  • koelkast
  • statische bochtverlichting

Modellen in deze aflevering