cf9d1bd4-1cc5-4156-a3fa-77c986fa5ee3
Goes

O'Moda staat sterk in haar schoenen met Volvo FM

Onlangs hebben we deze schitterende Volvo FM 4x2 vrachtwagenchassis af mogen leveren aan het Zeeuwse bedrijf O'Moda Schoenen. En daar blijft het zeker niet bij, want de tweede Volvo is al onderweg! 

Deze FM is uitgerust met een Visibility Plus pakket met o.a. dodehoekcamera in de spiegelsteun af-fabriek. Om het plaatje compleet te maken tevens een dakspoiler en fenders om netjes aan te sluiten op de laadbak. Daarnaast is hij voorzien van een luchtgeveerde vooras, lederen bekleding en Volvo Dynamic Steering. Op en top rijcomfort dus voor de chauffeur! 

De opbouw en aflevering van deze beauty is verzorgd door onze vestiging in Goes. Ook het spuitwerk werd hier in onze eigen spuiterij verricht. De laadbak werd opgebouwd door Karhof Carrosserieën En Groot-Jebbink heeft hem voorzien van een 360 graden camera voor extra veiligheid en zicht in bijvoorbeeld de binnensteden. 

We bedanken O'Moda voor het vertrouwen in Volvo en Bluekens. Daarnaast wensen we de chauffeurs veel rijplezier in deze nieuwe aanwinst! 

IMG_4905

Details

Motor : D11K
Vermogen : 330 pk
Configuratie : 4x2 vrachtwagenchassis
Cabine : FM dagcabine
Afgeleverd door : Corné van der Jagt
Deel via:

Specificaties

  • Visibility Plus pakket met o.a. dodehoekcamera in spiegelsteun af-fabriek
  • luchtgeveerde vooras
  • lederen bekleding
  • Volvo Dynamic Steering
  • Dakspoiler en fenders om netjes aan te sluiten op laadbak

Modellen in deze aflevering