KUIJLEN (2)
Roosendaal

Nieuwe Volvo FH 6x2-trekker voor Kuijlen Roosendaal

Onlangs hebben we deze Volvo FH 500 6x2-trekker afgeleverd aan Kuijlen Roosendaal. Deze truck is voorzien van een aantal hoogwaardige opties die bijdragen aan werk- en rijcomfort en veiligheid onderweg.

 

Voor optimaal chauffeurscomfort heeft de truck een luchtgeveerde vooras, luxe stoelen met lederen bekleding, een Mediapakket met navigatie, een Driver-pakket en Living 2 bedden. Verder is de truck voorzien van een aslastindicator en de draadloze afstandsbediening Work Remote. Daarmee kan de chauffeur onder meer de motor starten en stoppen, de verlichting bedienen en de aslasten aflezen terwijl hij naast de truck staat.

 

Het Active Safety Plus-pakket met uitgebreide veiligheidsopties draagt bij aan de veiligheid onderweg. Dankzij het Visibilty Plus-pakket is goede zichtbaarheid gegarandeerd.

 

De hydrauliek opbouw is gedaan door Edwin van Gool. De belettering is aangebracht door Van Strien Print & Sign uit Oud-Gastel. De stijlvolle Alcoa-velgen maken het geheel compleet.

 

Wij bedanken Kuijlen Roosendaal voor het vertrouwen in Volvo en Bluekens Truck en Bus en wensen het bedrijf veel veilige kilometers toe met deze nieuwe aanwinst!

KUIJLEN (1)

Details

Motor : D13K
Vermogen : 500 pk
Configuratie : 6x2
Cabine : Globetrotter
Afgeleverd door : Cornee Dijke
Deel via:

Specificaties

  • Driver pakket
  • Living pakket
  • Mediapakket met navigatie
  • Visibility Plus pakket
  • GSR Plus pakket

Modellen in deze aflevering