IMG_5721
Middelharnis

Volvo FH met ervaring voor Hanse Staalbouw

Onlangs hebben we deze mooie jong gebruikte Volvo FH met Globetrotter-cabine af mogen leveren aan Hanse Staalbouw. Deze schitterende 6x2 trekker met 500pk onder de kap is voorzien van o.a. een gestuurde voorloopas, B3 alarm en een lederen stuurwiel. 

Sinds de oprichting van ‘de firma Hanse’ in 1907 is Hanse ontwikkeld van wagenmakerij en smederij tot erkend staal- en totaalbouwer. Wat meer dan een eeuw geleden begon als hoefsmid, is in de loop van de tijd uitgegroeid tot een begrip in de bouwwereld.

Samen werken aan vooruitgang is ook bij deze klant van toepassing. Wij maken op onze beurt namelijk ook graag gebruik van hun expertise bij de bouw van ons nieuwe pand in Middelharnis. Toppers!

Vestiging Middelharnis is verantwoordelijk geweest voor de opbouw van deze mooie wagen en als kers op de taart heeft onze eigen spuiterij in Goes het aanvullende spuitwerk verzorgd. 

We bedanken Jochem de Jonge voor het vertrouwen in Bluekens en Volvo. Daarnaast wensen we chauffeur Mees veel veilige, plezierige en rendabele werkkilometers toe in deze nieuwe aanwinst!
 

IMG_5723

Details

Motor : D13K
Vermogen : 500 pk
Configuratie : 6x2 trekkerchassis
Cabine : FH Globetrotter
Afgeleverd door : Corné van der Jagt
Deel via:

Specificaties

  • Globetrotter-Cabine
  • gestuurde voorloopas
  • B3 Alarm
  • lederen stuurwiel

Modellen in deze aflevering