WhatsApp Image 2023-06-09 at 16.19.36
Middelharnis

Nieuwe beauty voor onze nieuwe buren

Sinds een ruime maand zijn ze inmiddels letterlijk onze buurman in Middelharnis en ze bestaan dit jaar ook 10 jaar. Als kers op de taart hebben de gebroeders Geelhoed hun reeds prachtige wagenpark uitgebreid met deze nieuwe Volvo FH! 

Ook bij aankoop en opbouw van deze Volvo is weer aan werkelijk alles gedacht! Deze rondom luchtgeveerde ADR-trekker is voorzien van alle luxe voor de chauffeur. Zo is de Volvo voorzien van de zuinige I-Save aandrijflijn met 500pk Turbo Compound motor. Daarnaast zorgen het Driver Deluxe pakket, standkachel, I-Park-Cool samen met ACC en Lane Change support voor rijcomfort en veiligheid.

Het Volvo Black Interior geeft de binnenzijde ook een prachtige uitstraling, uitgebreid met aankleding door Special Interior. Opbouw slangrek, traanplaat en dergelijke is verzorgd door van der Heijden truckstyling, spuitwerk door truckspuiterij Bronk.

De overige aanvullende werkzaamheden en opbouw zijn verzorgd door onze vestiging Middelharnis.

We bedanken Lars en Niels Geelhoed wederom voor hun vertrouwen in Bluekens en Volvo en wensen chauffeur Harm veel veilige en plezierige kilometers toe in deze beauty!

IMG_5546

Details

Motor : D13K TC
Vermogen : 500 pk
Configuratie : 4x2
Cabine : FH Globetrotter
Afgeleverd door : Corné van der Jagt
Deel via:

Specificaties

  • Driver Deluxe Pakket
  • standkachel
  • I-Park Cool
  • ACC en Lane support
  • Volvo Black interior

Modellen in deze aflevering