03365da2-6c33-4fa4-8b77-c995b91861e5
Goes

Volvo FM met alles erop en eraan voor Eierhandel Fokke

Wow! Dit is er een voor in het plakboek 😉 Eierhandel Fokke neemt namelijk geen halve maatregelen met de aanschaf van deze hagelnieuwe Volvo FM 6x2 Globetrotter. Werkelijk het complete boekje aan opties zijn te vinden op en in deze auto. Een kleine greep uit de lijst: gestuurde en liftbare loopas, Volvo Dynamic Steering, Volvo Visibility Plus met LED-verlichting rondom en dodehoek-camera af-fabriek. 

Daarnaast is hij voorzien van het Driver Deluxe Pakket met; elektrisch bedienbaar zonnescherm, dakluik en leren stuurwiel en armsteunen. De chauffeur kan extra relaxt op weg dankzij Active Safety Plus met alle mogelijke veiligheidssystemen. Hoe fijn is dat?!

IMG_3907

De opbouw van de geïsoleerde laadbak werd gerealiseerd door Chereau/Hertoghs. En de truck werd opgebouwd en voorzien van spuitwerk in eigen speciale kleur metallic in onze eigen vestiging (plus spuiterij) Bluekens Goes. Als kers op de taart verzorgde GBG Design uit Goes de custom belettering.

Wij danken Hans en Niels Fokke voor het vertrouwen in Volvo en Bluekens. Daarnaast wensen we chauffeur Niels en chauffeuse Amy heel veel veilige en plezierige kilometers in deze beauty! 

4a7e298b-aac7-4e9a-ae2d-92c032be228a

Details

Motor : D11K
Vermogen : 330 pk
Configuratie : 6x2
Cabine : FM Globetrotter
Afgeleverd door : Corné van der Jagt
Deel via:

Specificaties

  • Gestuurde en liftbare naloopas
  • Volvo Dynamic Steering
  • Volvo Visibility Plus
  • LED-verlichting rondom
  • Dodehoekcamera af-fabriek
  • Driver Deluxe Pakket met o.a. elektrisch bedienbaar zonnescherm, dakluik en leren stuurwiel + armsteunen
  • Active Safety Plus met alle mogelijke veiligheidssystemen

Modellen in deze aflevering