IMG_5302
Goes

Nieuwe aanwinst voor DEK opleidingen

Vanaf nu is het mogelijk om bij Dek Opleidingen in deze schitterende Volvo FM 4x2 te lessen! Naast rijden in stijl val je ook nog eens lekker op met de herkenbare branding van de rijschool. 

Bij Dek denken ze graag met ons mee. Zo verzorgen ze sinds kort speciaal voor Bluekens ook de chauffeurstrainingen die bij een nieuwe truck horen. Toppers!

Wist u dat? Naast de rijopleidingen verzorgt Dek inmiddels ook diverse logistieke opleidingen, trainingen op gebied van ARBO & Veiligheid en chauffeurstrainingen. Uiteraard bieden ze naast een ruim aanbod ook top kwaliteit, dat blijkt wel uit de hoge slagingspercentages!

Dat de keuze is gevallen op deze vrachtwagen is niet zo wonderlijk, hij voldoet werkelijk aan alle eisen van de klant. Zo is hij uitgevoerd met een Visibility pakket met o.a. LED verlichting, Active Safety met o.a. ACC, Lane Change Support en Driver Alert Support. 

Dankzij Estepe is hij voorzien van extra stoelen en hij is volledig LZV gekeurd. De opbouw werd gerealiseerd door Allroplast i.s.m. onze vestiging Goes. Hier is in onze eigen spuiterij samen met de Muynck als kers op de taart ook het aanvullende spuitwerk uitgevoerd. 

We bedanken Jos en Erica Dek voor het vertrouwen in Bluekens en Volvo en wensen ze heel veel veilige en rendabele kilometers in deze mooie aanwinst! 

Details

Motor : D11K
Vermogen : 377 pk
Configuratie : 4x2 vrachtwagenchassis
Cabine : FM Globetrotter
Afgeleverd door : Corné van der Jagt
Deel via:

Specificaties

  • FM Globetrotter-Cabine
  • Visibilty pakket met o.a. LED verlichting
  • Active Safety met o.a. ACC
  • Lane Change Support
  • Driver Alert Support

Modellen in deze aflevering