BOAZ BOEZER 72-BXV-2 13-6-2024 (1)
Oosterhout

Nieuwe Volvo FH voor Boaz Boezer Transport

Onlangs hebben we deze zuinige Volvo FH 500 4x2-trekker mogen afleveren aan Boaz Boezer Transport uit Kaatsheuvel.

 

Brandstofefficiency, comfort, veiligheid: in de nieuwe Volvo FH voor Boaz Boezer Transport komt dat allemaal terug. De truck is voorzien van de zuinige Turbo Compound-motor. Het Airflow-pakket (met onder meer dakspoiler en zijfenders) draagt bij aan optimale aerodynamica. Verder is de truck uitgerust met het Active Safety-pakket, met uitgebreide veiligheidsfuncties, en het Visibility Plus-pakket voor optimaal zicht.

 

Het Driver Comfort-pakket, Living-pakket en Media-pakket bieden extra comfort onderweg. Het elektronisch geregelde stuurbekrachtigingssysteem Volvo Dynamic Steering zorgt voor maximaal rijgemak. Verder is de truck voorzien van de geïntegreerde standairco I-ParkCool, dat zorgt voor een aangenaam cabineklimaat onder alle omstandigheden.

 

De Dura-Bright velgen zorgen voor een chique uitstraling. De opbouw is verzorgd door IntVeen Truckstyling en onze werkplaats in Oosterhout. Het spuitwerk is gedaan door Melsen Automotive uit Dongen.

 

Wij danken Boaz Boezer Transport voor het vertrouwen in onze service. Veel succesvolle en veilige kilometers toegewenst in de nieuwe Volvo FH!

BOAZ BOEZER 72-BXV-2 13-6-2024 (2)

Details

Motor : D13K Turbo Compound
Vermogen : 500 pk
Configuratie : 4x2
Cabine : Globetrotter XL
Deel via:

Specificaties

  • Airflow pakket
  • Driver Comfort pakket
  • Living pakket
  • Mediapakket
  • Visibility Plus pakket
  • Active Safety pakket

Modellen in deze aflevering