Foto 04-01-2024 10 52 36
Roosendaal

Eerste Volvo's voor Bernaards Transport

Bij Bernaards Transport hebben we met vreugde de sleutels mogen overhandigen van niet één, maar twee gloednieuwe Volvo FH 4x2 vrachtwagens. Het zijn tevens ook de eerste 2 Volvo’s die Bernaards toevoegd aan het wagenpark.  

Uitgerust met krachtige D13K Turbo Compound motoren met een vermogen van 460 pk, beloven deze voertuigen indrukwekkende prestaties op de weg. De comfortabele Globetrotter XL cabines zorgen voor een aangename ervaring tijdens lange ritten.

Deze primeur voor Bernaards Transport omvat geavanceerde specificaties zoals het Driver pakket, Living pakket met 2 bedden, Media pakket, Visibility Plus pakket en het GSR 2024 pakket.

Ons team van werkplaats Roosendaal heeft beide vrachtwagens opgebouwd, inclusief RVS palletwagenkisten voor optimale functionaliteit. Het aanvullend spuitwerk is met zorg uitgevoerd door onze eigen spuiterij in Breda en de belettering is verzorgd door Verholen reclame.

Bernaards Transport kan nu met vol vertrouwen genieten van deze twee Volvo FH 4x2 trekkers, klaar om succesvolle kilometers af te leggen. Wij bedanken Bernaards Transport hartelijk voor het vertrouwen in Bluekens en Volvo. Op naar vele voorspoedige ritten samen!

IMG_8085

Details

Motor : D13K TC
Vermogen : 460 pk
Configuratie : 4x2
Cabine : Globetrotter XL
Afgeleverd door : Jaco Overbeeke
Deel via:

Specificaties

  • Driver packet
  • Living pakket 2 bedden
  • Media pakket
  • Visibility Plus pakket
  • GSR 2024 pakket
  • RVS palletwagen kist

Modellen in deze aflevering