Een grote verscheidenheid aan werkterreinen

Levert u materialen op bouwplaatsen? Bent u actief in weg- en wegenbouw? Of verricht u installatie- en servicewerkzaamheden aan huis?
 

Werken in de bouw vraagt om een voertuig dat helemaal is afgestemd op een specifieke taak. Wij denken met u mee over de meest geschikte en rendabele transportoplossing.

bluekens-volvo-fmx-traction-control

Het juiste materieel voor uw taak

Een ruim opgezette nieuwbouwwijk aan de rand van de stad. Of juist een postzeggellocatie in een binnenstad. In het bouwtransport komt u op allerlei verschillende plekken en moet u soms onder veeleisende omstandigheden materialen leveren en machines laden en lossen. Van diesel aangedreven trucks voor de zwaarste toepassingen tot elektrische oplossingen voor op de bouwplaats.

Buekens-toepassingen-010

Onze oplossingen bieden u maximale productiviteit

Efficiënte bouwlogistiek verlaagt de kosten en verhoogt uw rendement. Daarom zoekt Bluekens naar oplossingen die geschikt zijn voor bijvoorbeeld het aanleveren van materialen op de bouwplaats, maar bijvoorbeeld ook selfsupporting zijn als het gaat om laden en lossen.
 

U heeft bij Bluekens Truck en Bus ruime keuze uit trucks en bedrijfswagens die specifiek geschikt zijn ontworpen voor inzet in de bouw. Uw business staat voorop: of u nu actief bent in het bouwmaterialenvervoer, op zoek bent naar een kipper, betonmixer, autolaadkraan of een werkplaats op wielen. Elk voertuig wordt precies op uw wens afgestemd. Daarnaast profiteert u bij Bluekens Truck en Bus van een uitgebreide pakket services en diensten dat u de ruimte geeft om te ondernemen.

Waar u ook staat in de energietransitie, wij hebben een oplossing voor u

Diesel

Bluekens Truck en Bus heeft een ruim aanbod voertuigen die voldoen aan de strengste milieueisen.

Elektrisch

Elektrische voertuigen helpt bij het verkleinen van uw CO2-footprint ook op de bouwplaatsen. Goed voor uw bedrijf en het milieu.

Diesel-aangedreven trucks en bestelwagens voor de bouw

De gebruikte dieseltechnologie voldoet aan de strengste emissie-eisen. Het leveringsprogramma loopt van de Renault Master vanaf 3,5 ton GVW tot de Volvo FMX.

Bluekens-Renault-Master-Red-Edition-039

Flexibel en op alles voorbereid

De Renault Master biedt een grote variatie aan opbouwmogelijkheden waardoor optimaal kan worden voldaan aan uw specifieke behoefte.

bluekens-volvo-fmx-bouwplaats

Afgestemd op uw productiviteit

De Volvo FMX levert altijd, op verharde wegen en in ruw terrein. Sommige opdrachten moeten soepel verlopen, zelfs onder uitdagende omstandigheden.

bluekens-volvo-fm-op-weg

Levering van bouwmaterialen op de bouwplaats

Werken was nog nooit zo comfortabel en veilig. De Volvo FM-cabine is compleet vernieuwd.

bluekens-volvo-fh16-zwaar-transport-3

Voor de zwaarste taken

De Volvo FH en FH16 zijn in tal van asconfiguraties leverbaar: van 4x2 tot 10x4 en tot een traangewicht van 120 ton.

Meer weten over onze trucks voor het bouwtransport? Wij helpen u graag.

Bluekens-truck-en-bus-Arend-van-den-Berg
Arend van den Berg
Verkoopleider Volvo Trucks