Op zoek naar een baan of een stageplaats?

Begint jouw carrière bij ons? Bluekens Truck en Bus biedt werkplekken die aansluiten bij mbo-, hbo- en universitaire opleidingen. Stagelopen, een leer-werktraject of een traineeship: het is allemaal mogelijk bij onze vijf vestigingen.

WerkenbijBluekens-2021-1

Vacatures bij Bluekens Truck en Bus

Werken in de wereld van het transport is dynamisch en verrassend. Je stapt in een wereld vol innovaties en duurzame oplossingen. Iedere dag is anders, waarin jij onze belangrijkste schakel bent. Want samen werken we, dag in dag uit, aan het beste resultaat voor onze klanten. 

We laten je daarbij niet los, we leggen de nadruk op jouw persoonlijke groei en ontwikkeling zodat jij het beste uit jezelf kan halen. Werken bij Bluekens Truck en Bus is daarom werken aan je eigen toekomst. 

Word jij onze nieuwe collega?

Bekijk vacatures
WerkenbijBluekens-2021-9

Stage lopen bij Bluekens Truck en Bus

Bluekens Truck en Bus biedt volop ruimte aan de professionals van morgen. Investeren in de vakmensen van de toekomst en opleiden in de praktijk vinden wij erg belangrijk. Begin jij jouw loopbaan bij ons?

Bluekens Truck en Bus biedt werkplekken die aansluiten bij mbo-, hbo- en universitaire opleidingen. Stagelopen, een leer-werktraject of een traineeship: het is allemaal mogelijk bij onze vijf vestigingen. 

Een combinatie van werken en leren geeft je de kans om theorie in de praktijk toe te passen en te leren van ervaren collega’s.

Bekijk mogelijkheden

Wil jij werken bij Bluekens?

Mijn collega's en ik helpen je graag verder!
Bluekens-Truck-en-Bus-KIM-DE-VRIES
Kim de Vries
HR Adviseur