Ervaar de voordelen van Renault Trucks T bij Bluekens Truck en Bus

Een laag brandstofverbruik, krachtige en betrouwbare motoren en een maximaal laadvermogen: Renault Trucks stelt alles voor u in het werk op weg naar succes. De Renault Trucks T en T High zijn speciaal gebouwd voor de lange afstand. Als u voor Renault Trucks kiest, krijgt u meer dan alleen een vrachtwagen.

Renault Trucks T nu nog zuiniger

De Renault Trucks T 2019 biedt brandstofbesparing en CO2-reductie in vergelijking met de vorige generatie. De combinatie van motorische verbeteringen en de nieuwe functies stelt u in staat om het brandstofverbruik en CO2-uitstoot met 3% te verminderen. De Adaptive Eco Cruise Control heeft nieuwe instellingen waardoor het brandstofverbruik verder gereduceerd wordt.

Geautomatiseerde Optidriver-versnellingsbak

De Renault Trucks T en T High versie 2019 zijn uitgerust met DTI 11 en DTI 13 Euro 6 stap D-motoren. In combinatie met de geautomatiseerde Optidriver-versnellingsbak is dit de ideale keus voor chauffeurs en transportbedrijven die op zoek zijn naar een hogere commerciële rijsnelheid en onovertroffen rijcomfort.

Nieuwste versie van Optivision-systeem

De truck is bovendien uitgerust met nieuwe functies waardoor het chauffeurs- en rijcomfort wordt verhoogd. De Renault Trucks T 2019 is voorzien van de nieuwste versie van het Optivision-systeem. Deze voorspellende cruise control gebruikt topografische data om de schakelstrategie te optimaliseren en slaat gegevens direct op in het voertuig.

Geschikt voor biodiesel

De DTI 13 (480 pk) motor is voor 100% geschikt voor biodiesel, een brandstof die is gewonnen uit hernieuwbare energiebronnen en uitsluitend bestaat uit plantaardige oliën of dierlijke vetten.

Volop aandacht voor brandstofreductie

Bij het ontwerp van de cabine is volop aandacht besteed aan brandstofreductie. Een aerodynamisch design met talloze aerodynamische voorzieningen verbeteren de luchtweerstandcoëfficiënt, zoals diverse typen dakspoilers, een voorruit die onder een hoek van 120 is geplaatst voor betere aerodynamica, aerodynamische bumperspoiler, zij-skirts, trapeziumvorige cabine en spoilers die zijn geïntegreerd in het koplamhuis. Gebruik van aluminium componenten, zoals aluminium velgen en brandstoftank, verlagen het voertuiggewicht verder.

Ook andere functies, zoals automatische motorstop om te voorkomen dat de motor onnodig stationair draait en blokkering van de power-modus, voorkomen overmatig brandstofverbruik.

Comfort onderweg

Comfort tijdens het werk en het verblijf aan boord zijn in de Renault Trucks T Sleeper Cab gewaarborgd dankzij de gemakkelijke instap in de cabine, geoptimaliseerde opbergmogelijkheden en een uitstekend standaard uitrustingsniveau. De T High is ontwikkeld als langeafstandstruck met een uitrusting op topniveau met het oog op comfort voor de chauffeur, zoals een ruime cabine met vlakke vloer.

Optimaal zicht en veiligheid onderweg

Een truck moet de veiligheid van de chauffeur en medeweggebruikers garanderen. Het ontwerp van de voorruit- en achteruitkijkspiegels biedt optimaal zicht onder alle omstandigheden. Daarnaast zijn Renault Trucks T voorzien van de allernieuwste technologie voor rijondersteuning en met uiterst hoogwaardige en krachtige hulpsystemen.

  • Lane Departure Warning System
  • Hill Start Aid
  • Advanced Emergency Braking System
  • Adaptive Cruise Control
  • Electronic Stability Control
  • Camera’s
  • Bochtverlichting

Service van Bluekens Truck en Bus

Bluekens Truck en Bus neemt u de zorg voor uw wagenpark uit handen, zodat u zich volledig op uw business kunt richten. Wij kunnen u service- en onderhoudscontracten en financiering op maat aanbieden zodat u volledig wordt ontzorgd. De ruime openingstijden van Bluekens Truck en Bus en state-of-the-art werkplaatsen in Breda, Goes, Middelharnis, Oosterhout en Roosendaal zijn erop gericht om stilstand voor onderhoud tot een minimum te beperken.

"Wilt u weten wat Renault Trucks T voor u kan betekenen? Uw verkoopadviseur vertelt u er graag meer over. Neem contact met ons op of kom langs bij een van onze vestigingen."

Offerte op maat

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Boek nu een proefrit

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Neem contact met mij op

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com


RENAULT TRUCKS T-DRIVE

De Renault Trucks T-Drive 460 4x2 trekker voor € 1.350,- per maand, inclusief reparatie- en onderhoudscontract en Optifleet.

Bestel direct