Ervaar de voordelen van Renault Trucks D bij Bluekens Truck en Bus

Dé truck voor de distributiesector

De Renault Trucks D is het perfecte voertuig voor de distributiesector. Zowel de toegang tot de cabine als de toegang tot de motor zijn tot in de puntjes geperfectioneerd. Dit maakt de dagelijkse werkzaamheden van de chauffeur en truck onderhoud een stuk gemakkelijker. Meer dan alleen een vrachtwagen, een echte tool voor een hogere productiviteit!

Ergonomische truck bespaart tijd

Hoe belangrijk een goede toegang tot de cabine is, blijkt pas als er vaak in- en uitgestapt moet worden. De cabine van de Renault Trucks D laat zich snel betreden door het lage chassis, twee opstaptreden en handgrepen. Een detail dat niet alleen minder inspanning kost van de chauffeur maar bij veelvuldig gebruik ook kostbare tijd bespaart. Ook het onderhoud kost minder moeite door de kantelbare kantine en snelle toegang tot de vloeistofniveaus.

Renault Trucks D: brandstofbesparing tot wel 7%

Renault-trucks staan bekend om de goede aerodynamica en het gunstige brandstofverbruik. De nieuwe Renault Trucks D-serie is nog zuiniger. De combinatie van nieuwe functies en nieuwe Euro 6 stap D-motoren levert een brandstofbesparing op tot wel 7% in vergelijking met de vorige generatie. De aerodynamica is geoptimaliseerd om de luchtstroom te verbeteren en daarmee het brandstofverbruik te verminderen. De trucks zijn voorzien van nieuwe zijfenders en een nieuwe, verstelbare, dakspoiler die kan worden aangepast aan alle mogelijke soorten opbouw.

Moderne techniek

De motor van Renault Trucks D is gebaseerd op technologieën die zeer geschikt zijn voor in en rond een stedelijke omgeving. De turbomotor met variabele geometrie rijdt nog soepeler. Features zoals automatische motorstop, uitgeschakelde power-mode en cruise control helpen uw brandstofverbruik te verlagen – en de winstgevendheid te verhogen. Om te kunnen voldoen aan de Euro 6-norm voor uitstoot van schadelijke stoffen, zijn de Renault D-voertuigen uitgerust met een Extended SCR-systeem (Selective Catalytic Reduction).

Veilig

Het remsysteem en de optionele retardersystemen bieden een effectieve bescherming van inzittenden, andere weggebruikers en lading. De schrijfremmen waarborgen een remvertraging van 7 m/s2 in geval van een noodstop; dit is ruim 55% krachtiger dan de norm. Naast deze remhulpsystemen is de truck voorzien van een groot aantal andere technologieën en accessoires die de veiligheid van de chauffeur vergroot, zoals Hill Start Aid. Electronic Stability Control (ECS) helpt de chauffeur de truck onder controle te houden en voorkomt kantelen van het voertuig. Adaptive Cruise Control, instelbare snelheidsbegrenzer Adjustable Speed Limiter, Advanced Emergency Braking System en Lane Departure Warning System dragen bij aan nog meer veiligheid onderweg.

Duurzaam

Distributiewerk gaat gepaard met steeds meer regels rond uitstoot. Steeds meer gemeenten ondernemen actie om vervuilende voertuigen uit (binnen)steden te weren. Renault Trucks maakt werk van schoon transport. Zo zijn de Renault Trucks D en D Wide 2019 compatibel met biodiesel (tot 100%) en zijn deze modellen ook verkrijgbaar in een CNG-uitvoering.

Renault Trucks D gaat elektrisch

Renault Trucks breidt het productengamma elektrische voertuigen verder uit. De Renault Trucks D Z.E. en Renault Trucks D Wide Z.E. voor stadsdistributie en afvalinzameling zijn binnenkort verkrijgbaar. Nieuwe technologische ontwikkelingen maken elektrische trucks een economisch levensvatbaar alternatief. Voertuigen uit de Renault Trucks Z.E.-serie kunnen blijven rijden, hoe streng de beperkingen in stedelijke gebieden ook zijn. De speciaal ontworpen 16-tons versie van de Renault Trucks D Z.E. is ideaal voor stadsdistributie en geconditioneerd transport. De Renault Trucks D Wide Z.E. komt beschikbaar in een 26-tons versie voor afvalinzameling.

Service van Bluekens Truck en Bus

Bluekens Truck en Bus neemt u de zorg voor uw wagenpark uit handen, zodat u zich volledig op uw business kunt richten. Wij kunnen u service- en onderhoudscontracten en financiering op maat aanbieden zodat u volledig wordt ontzorgd. De ruime openingstijden van Bluekens Truck en Bus en state-of-the-art werkplaatsen in Breda, Goes, Middelharnis, Oosterhout en Roosendaal zijn erop gericht om stilstand voor onderhoud tot een minimum te beperken.

“Wilt u weten wat Renault Trucks D voor u kan betekenen? Uw verkoopadviseur vertelt u er graag meer over. Neem contact met ons op of kom langs bij een van onze vestigingen.”

Renault Trucks D Access: voor de smalste straatjes

De Renault Trucks D Access is een voertuig met verlaagde cabine speciaal voor stadsgebruik. Dankzij de korte draaicirkel, de smalste voertuigbreedte van de markt (2,29 meter), de korte wielbasis en de compacte cabine zijn ook moeilijk bereikbare straatjes toegankelijk met de Renault Trucks D Access.

Uitstekend zicht

Renault Trucks D Access is voorzien van de laagste opstaptrede van de markt en van een vlakke vloer voor een verhoogd comfort van bestuurder en bijrijders bij het herhaaldelijk in- en uitstappen. Dankzij een vergroot gezichtsveld, kleinere dode hoeken en nieuwe verlichting biedt de Renault Trucks D Access u een uitstekend zicht in stedelijke gebieden met druk verkeer. Het bijrijdersportier kan als ‘busportier’ worden uitgevoerd. Die deur klapt naar binnen open, waardoor de chauffeur altijd aan de verkeersluwe kant van het voertuig kan uitstappen.

Carrosserieën voor talloze toepassingen

De Renault Trucks D Access is leverbaar als 4x2 en 6x2 in combinatie met gestuurde voor- en naloopas. Met een aanbod van 17 wielbasisvarianten, een ruimte keuze aan opbouwlengtes en 9 PTO’s, kan de Renault Trucks D Access worden voorzien van carrosserieën voor talloze toepassingen.

Offerte op maat

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Boek nu een proefrit

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Neem contact met mij op

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com