100% elektrisch transport

Emissieloos transport is de toekomst in stedelijk gebied. Steeds meer steden stellen milieuzones in en maken een transitie naar zero-emission. De Renault Trucks D E-Tech range is 100% elektrisch en daarmee ideaal voor inzet als distributietruck in steden. De Renault Trucks D Wide E-Tech is ook geschikt voor een opbouw voor afvalinzameling.

bluekens-truck-en-bus-Renault-Trucks-D-E-Tech-frontaal-voorkant

Renault D E-Tech

  • GVW: 16 ton
  • Distributietruck
  • Actieradius: tot 400 kilometer
  • Max. vermogen: 185 kW / 250 pk
  • Continu vermogen: 130 kW / 175 pk
bluekens-truck-en-bus-Renault-Trucks-D-Wide-E-Tech-frontaal-voorkant

Renault D-wide E-Tech

  • GVW: 19 of 27 ton
  • Voor distributie en afvalinzameling
  • Actieradius: 100-180 kilometer
  • Max. vermogen: 370 kW / 500 pk
  • Continu vermogen: 260 kW / 350 pk
bluekens-truck-en-bus-Renault-Trucks-D-Wide-E-Tech-vuilniswagen-rijdend-op-rotonde

De actieradius van de Renault Trucks D-range varieert van 100 kilometer (afvalinzameling) tot 400 kilometer (distributie). 

Het daadwerkelijke bereik is afhankelijk van onder meer de configuratie, inzet en rijgedrag. Bij de specificatie van een elektrische truck optimaliseren wij de actieradius voor uw inzet en uw routes.

Buekens-Renault-trucks-d-ze001

De voordelen van elektrische Renault vrachtwagens

De 100% elektrische Renault Trucks D E-Tech range is schoon en stil. Elektrische trucks stoten tijdens het gebruik geen CO2 of NOx (stikstofoxide) uit, waardoor ze welkom zijn in milieuzones. 

Omdat de trucks stil zijn, kunnen ze 's nachts in stadscentra worden gebruikt zonder de nachtrust van omwonenden te verstoren.

Bluekens-Bluecare-2020-106

Service en onderhoud aan elektrische Renault-trucks

Bluekens Truck en Bus heeft veel ervaring met onderhoud van zero emissie voertuigen. In onze speciaal geoutilleerde werkplaatsen beschikken we over alle faciliteiten om service en onderhoud te doen aan elektrische trucks. 

Wilt u maximale zekerheid? Kies dan voor een onderhoudscontract.  Dit omvat preventief onderhoud, reparaties en monitoring van de accu’s en andere kritische componenten.

Buekens-Renault-trucks-d-ze002

De perfecte laadinfrastructuur voor elektrische vrachtwagens

Bluekens Truck en Bus ondersteunt in alle facetten die nodig zijn om elektrische trucks te implementeren in uw dagelijkse logistieke operatie. 

Belangrijk onderdeel daarvan is de laadinfrastructuur. Als specialist in duurzame mobiliteit zoeken we uit wat voor uw situatie de meest optimale oplossing is: van advies over de locatie van laadpunten tot het type laadpaal. Bluekens Truck en Bus is officieel laadinfra servicepartner van SSE Chargers.

bluekens-truck-en-bus-Renault-Trucks-D-E-Tech-opladen-bij-laadstation

Een soepele overstap naar elektrisch

Wij kennen de transportbranche. En we begrijpen hoe belangrijk het is dat de overgang bij een technologische transitie soepel verloopt. Onze specialisten helpen u graag bij alles wat daarbij komt kijken. We kijken wat er nodig is om elektrische trucks in te passen in uw bedrijf. Daarnaast helpen we u met zaken als financiering en software die u onderweg ondersteunt om het maximale uit uw truck te halen.

Benieuwd of elektrisch past bij uw bedrijf?

Samen werken
aan vooruitgang