Meer laadvermogen voor uw Renault Master?

Het is mogelijk met een Renault Master BE-combinatie. Een BE-combinatie heeft de afmetingen van een lichte bedrijfswagen en het laadvermogen van een truck. Interesse? Bluekens Truck en Bus helpt u graag verder.

De mogelijkheden van een BE trekker

Een Renault Master chassis-cabines kan worden omgebouwd tot BE trekker met een combinatiegewicht tot 8.750 kg. Er een ruime keuze uit open- en gesloten opleggers en BE trailers. Een BE-rijbewijs is voldoende om met een BE trekker-opleggercombinatie te mogen rijden.

Een Renault Master met een laadvermogen van ruim 2,5 ton

De Renault Master kan ook worden voorzien van het BE-Combi 3500PLUS Systeem voor meer laadvermogen en laadvolume. Het 3500PLUS Systeem creëert een laadvermogen van ten minste 2.500 kilo, afhankelijk van het type laadbak en de afmetingen. Het systeem maakt baklengtes mogelijk tot wel 5,5 meter. Ook hier volstaat een BE-rijbewijs om er mee te mogen rijden.

Bluekens-Renault-Master-Red-Edition-045

Meer weten over de Renault Master?

De lichte bedrijfswagen van Renault Trucks is verkrijgbaar in 4 lengte- en 3 hoogtematen en wordt maximaal aangepast aan uw behoefte. 

U kunt kiezen uit voorwielaandrijving en achterwielaandrijving. Bij de bestel bus met achterwielaandrijving kunt u bovendien kiezen voor enkel- of dubbellucht, geschikt voor zwaardere toepassingen. 

En er zijn gesloten bestelwagens, chassis cabines, platform cabines en natuurlijk de elektrische E-Tech.

Interesse in een BE combinatie?

Neem contact met ons op. Mijn collega's en ik helpen u graag!
Wesley_Aaldijk
Wesley Aaldijk
Verkoopadviseur Renault Lichte Bedrijfswagens