image00001
Roosendaal

2x Supergave bedrijfswagen voor Wou-Ma

Samen werken aan vooruitgang. Onlangs brachten we onze slogan wederom in de praktijk bij de aflevering van niet 1 maar 2 Renault bedrijfswagens aan onze nieuwe klant Wou-Ma in Dinteloord. We bundelden wederom de krachten met ASH om deze op maat gemaakte voertuigen te leveren die niet alleen aan de hoogste eisen voldoen, maar ook opvallen op de weg.

Wou-Ma koos voor een Renault Master RED Edition L3H2 dubbellucht aangedreven achterwiel met 165pk en een Renault Trafic RED Edition L1H1 met 150 pk. Deze beauty’s werden beiden af fabriek geleverd met de volgende opties; Bank met opklapbare rugleuning, Parkeerhulp + camera, Mediasysteem, mistlampen en last but not least een trekhaak.
 

ASH heeft ze vervolgens voorzien van o.a. RVS Side Bars met opstap, dak ventilator, zonneklep, 2x LED flitsers in de grille, 2x LED flitsers op achterdeuren, LED verlichting in de laadruimte en vloer en wanden.

Beide bussen zijn gespoten door onze eigen spuiterij in Breda. Bij de Trafic zijn de remklauwen ook mee gespoten. Daarnaast is de Trafic ook voorzien van zwarte velgen. Super chique dus!

Deze voertuigen worden niet alleen gebouwd voor prestaties maar ook voor comfort en visuele aantrekkingskracht. Modiworks Automotive en Haas Reklame zorgden voor de finishing touch. Modiworks is verantwoordelijk voor de hoogwaardige lederen bekleding met sierstiksels èn bedrijfslogo. En Haas Reclame zorgt voor professionele bestickering.

Wij bedanken Wou-Ma voor het vertrouwen in Bluekens en Renault en wensen ze veel plezierige, veilige en rendabele kilometers toe in deze twee nieuwe aanwinsten!

image00007 image00006

Details

Vermogen : 165 pk
Configuratie : L3H2
Afgeleverd door : Wesley Aaldijk
Deel via:

Modellen in deze aflevering