Quick_Rentals_Bresam-2
Oosterhout

Supersnelle levering voor Quick Rentals!

Als Quick Rentals (een spetterend onderdeel van Bresam Heftrucks) een super snelle levering nodig heeft, zetten wij de turbo erop!  We hebben niet één, maar twee spiksplinternieuwe Renault Trafic bedrijfswagens af kunnen leveren!

Met diverse vestigingen verspreid van Breda tot aan Groningen, brengt Quick Rentals hun diensten door het hele land. De twee L2H1 busjes schitteren in de opvallende kleur 'Comeet Grijs', wat hun aanwezigheid nog stijlvoller maakt. Beide uitgevoerd als 500pk automaat.

Wat deze levering extra speciaal maakt? We hebben het voor elkaar gekregen om binnen één maand deze snelle bolides bij Jeroen en het Quick Rentals-team te bezorgen. Dat noemen we nog eens snelheid van formaat! 

En natuurlijk, zoals het een echt Quick Rentals-fuifje betaamt, zijn de busjes volledig bestickerd in de spetterende huisstijl, met een speciale shout-out naar Hugo van Driel van Reclamebeesten in Etten-Leur voor het geweldige werk!

Wij willen Jeroen Poppelaars en het hele Quick Rentals-team bedanken voor deze toffe samenwerking. Op naar vele blije kilometers en snelle avonturen met deze knallende nieuwe aanwinsten!

Quick_Rentals_Bresam-3

Details

Vermogen : 150 pk
Configuratie : L2H1
Afgeleverd door : Haci Coskun
Deel via:

Specificaties

  • Volledige bestickering
  • Comeet Grijs

Modellen in deze aflevering