image00005
Goes

Hagelnieuwe Master voor Propema

Onlangs hadden wij het genoegen om deze splinternieuwe Renault Master L3H2 150pk af te leveren aan Propema Infra B.V. 

Aan het comfort en de veiligheid van de chauffeur is zeker gedacht. Zo is de cabine af fabriek uitgerust met een comfortabele bank inclusief opklapbare rugleuning en draaibare tafel. Het navigatie media systeem is de perfecte copiloot, klaar om de chauffeur veilig naar elke bestemming te brengen. Mistlampen zorgen voor extra zichtbaarheid, zelfs in de meest uitdagende weersomstandigheden. En laten we de handige trekhaak niet vergeten, voor het geval dat extra gewicht mee moet op de reis!

Maar dat is nog niet alles! Onze vakmensen in de werkplaats in Goes hebben niet stilgezeten om ervoor te zorgen dat deze Master 100% aan de wensen van de klant voldoet. Zij hebben de laadruimte voorzien van een gloednieuwe vloer, wanden en LED-verlichting. 

Een praktische touch die het werken met de Master nog prettiger maakt.

Last but not least, heeft Het Signhuis gezorgd voor een opvallende bestickering van het voertuig. Jullie bedrijfsuitstraling wordt nu op een unieke manier overal op de weg vertegenwoordigd!

Wij hopen dat deze Renault Master een onmisbare aanwinst wordt voor Propema Infra B.V. Bedankt voor het vertrouwen in Bluekens en Renault en veel veilige en rendabele kilometers gewenst met deze nieuwe aanwinst!

image00003

Details

Vermogen : 150 pk
Configuratie : L3H2
Afgeleverd door : Wesley Aaldijk
Deel via:

Specificaties

  • Bank met opklapbare rugleuning + draaibare tafel
  • Navigatie media systeem
  • Mistlampen
  • Trekhaak
  • Voorzien van vloer, wanden en LED verlichting in de laadruimte door werkplaats Goes

Modellen in deze aflevering