image00001
Oosterhout

Feestelijke aflevering bij Partyverhuur Made!

Wat een feestelijke dag! Onlangs hebben we de sleutels mogen overhandigen aan Partyverhuur Made van hun spiksplinternieuwe Renault Master L3H2 met een krachtige 150 pk-motor, uitgevoerd in stralend wit.

Deze Renault Master is niet zomaar een bedrijfswagen, maar een essentieel onderdeel van het feestelijke assortiment van Partyverhuur Made. De laadruimte is volledig naar wens betimmerd door SVD Stefanie van den Broek Carrosserieën uit Breda, inclusief handige wielkasten.

Om ervoor te zorgen dat ze al hun feestbenodigdheden gemakkelijk kunnen vervoeren, heeft onze werkplaats in Oosterhout een oprijplateau in de laadruimte overgebouwd. Zo kunnen ze zonder problemen alle feesttributen laden en lossen.

Met deze prachtige Renault Master zijn Edwin Vissers en het team van Partyverhuur Made helemaal klaar om hun klanten te voorzien van de beste feestervaringen.

Wij bedanken Partyverhuur Made voor het vertrouwen in Bluekens en Renault en wensen ze veel plezierige, veilige en rendabele kilometers toe in hun nieuwe aanwinst!

image00003

Details

Vermogen : 150 pk
Configuratie : L3H2
Afgeleverd door : Haci Coskun
Deel via:

Modellen in deze aflevering