image00001
Roosendaal

Renault Master RED Edition voor Korteweg Constructie B.V.

Daar kunnen ze zeker mee voor de dag komen, zie hier de allernieuwste aanwinst van Kortweg Constructie B.V. uit Oud Gastel : Een hagelnieuwe dubbellucht achterwiel aangedreven Renault Master RED Edition L3H2! 

Wat betreft opties zitten ze ook goed, er is gekozen voor o.a. Pack RED Edition, brandstoftank van 105L (daar kun je lekker even mee doorkachelen), bank met opklapbare rugleuning, mediascherm met navigatie en een reservewiel. Met het uiterlijk vertoon zit het ook wel snor, hij is uitgevoerd in een mooie zwart metallic kleur. 

Afgeleverd en rijklaar gemaakt vanuit onze vestiging Bluekens Roosendaal. Hier is hij voorzien van akoestisch achteruitrijsignaal, vloer en wanden. 

Zoek je een klein, ambachtelijk en betrokken staalconstructiebedrijf? Met metaalbewerkers die jouw ideeën snel en vakkundig uitwerken in metaalconstructies van rvs, staal of aluminium? Jaap en Mariëlle Korteweg van Korteweg Constructie mixen liefde voor staal met ambachtelijk vakmanschap en moderne technieken. Een ijzersterke drie-eenheid die al jarenlang tot tevreden klanten leidt.

We bedanken Korteweg Constructie B.V. voor het vertrouwen in Bluekens en Renault en wensen ze veel veilige, plezierige en rendabele kilometers toe in deze prachtige nieuwe bedrijfswagen. 

image00002

Details

Vermogen : 165 pk
Configuratie : L3H2
Afgeleverd door : Wesley Aaldijk
Deel via:

Specificaties

  • Pack RED Edition
  • Brandstoftank 105L
  • Reservewiel
  • Bank met opklapbare rugleuning
  • Mediascherm met navigatie
  • Zwart Metallic

Modellen in deze aflevering