image00008
Roosendaal

CUSTOM RENAULT MASTER L3H2 VOOR KIEMKRACHT

Onlangs hebben we deze Renault Master L3H2 150pk automaat succesvol af kunnen leveren aan Kiemkracht, onderdeel van Vlamings. 

Deze veelzijdige bedrijfswagen is uitgerust met een scala aan hoogwaardige opties, waaronder het Pack RED met draadloze telefoonoplader, airconditioning en een uitschuifbare tafel met bekerhouder.

De Renault Master is verder voorzien van een geveerde chauffeursstoel, 270 graden achterdeuren, parkeerhulp voor/achter met camera, en een geavanceerd mediasysteem inclusief navigatie, Apple CarPlay en Android Auto-functionaliteit.

Om te voldoen aan specifieke wensen heeft ASH de Master aangepast met een ADR-bord aan de voor- en achterzijde, een luchtdichte tussenwand, een opstapbumper aan de achterzijde, sidebars, een vloer met montagerails in het midden en montagerails tegen het dak. Deze aanpassingen optimaliseren de functionaliteit en veelzijdigheid van het voertuig voor uw specifieke behoeften.

We bedanken Kiemkracht voor het vertrouwen in Bluekens en wensen de chauffeur veel succes en veilige kilometers toe met deze topper van een bedrijfswagen!

image00009

Details

Vermogen : 150 pk
Configuratie : L3H2
Afgeleverd door : Wesley Aaldijk
Deel via:

Specificaties

  • automaat
  • Pack RED o.a. draadloos telefoon oplader, airco en uitschuifbare tafel + bekerhouder
  • Geveerde chauffeur stoel
  • 270 graden achterdeuren
  • Parkeerhulp voor/achter + camera
  • Mediasysteem met navigatie, Apple carplay / Android auto

Modellen in deze aflevering