image00003
Breda

SCHITTERENDE AANWINST VOOR KEYANE TRANSPORT!

Feest voor Keyane Transport uit Breda, want onlangs hebben we met veel trots een gloednieuwe Renault Master L3H2 af mogen leveren. Deze prachtige bedrijfswagen is voorzien van een 150 pk-motor. En hij straalt in een frisse, heldere witte kleur, klaar om de wegen te trotseren.

Vanuit onze vestiging in Breda hebben we deze Renault Master met zorg en toewijding afgeleverd aan Keyane Transport. Ons ervaren team in de werkplaats heeft ervoor gezorgd dat deze wagen klaar is voor alle uitdagingen die Keyane Transport te wachten staan. Zo hebben ze de laadruimte volledig betimmerd, zodat Keyane Transport direct aan de slag kan met het vervoeren van goederen in stijl en comfort.

Met deze nieuwe Renault Master is Keyane Transport klaar om moeiteloos al hun transporttaken uit te voeren. Of het nu gaat om leveringen in de stad of langeafstandsvrachten, deze betrouwbare en veelzijdige bedrijfswagen staat altijd paraat. We wensen Keyane Transport veel succes en veilige kilometers met hun nieuwe aanwinst!

image00001

Details

Vermogen : 150 pk
Configuratie : L3H2
Afgeleverd door : Haci Coskun
Deel via: