image00003
Roosendaal

BOUWSERVICE BARTELEN BLIJFT BOUWEN OP RENAULT MASTER!

Met trots kondigen we aan dat Bouwservice Bartelen zojuist de sleutels heeft ontvangen van alweer hun 7e Renault Master! De keuze viel op een L1H1 met 135 pk. Uitgerust met de juiste specificaties en voorzieningen, staat deze Master klaar om Bouwservice Bartelen te ondersteunen in al hun bouwprojecten.

Met functies zoals parkeerhulp voor/achter + camera, een bank met opklapbare rugleuning, dode hoek detectie in de buitenspiegels en een navigatie media systeem, biedt deze Master niet alleen gemak, maar ook veiligheid en comfort voor de bestuurder.

Bouwservice Bartelen heeft gebruik gemaakt van de 3/3 actie, wat betekent dat ze kunnen genieten van 3 jaar gratis onderhoud en 3 jaar garantie op hun nieuwe voertuig. Dit toont hun vertrouwen in zowel ons als in Renault.

Bouwservice Bartelen kan nu vol vertrouwen en in stijl hun werk voortzetten met deze nieuwe toevoeging aan hun vloot. We bedanken ze voor het voortdurende vertrouwen en loyaliteit, en we kijken ernaar uit om hen te blijven ondersteunen in al hun toekomstige projecten!

Details

Vermogen : 135 pk
Configuratie : L1H1
Cabine : Enkel
Reparatie en onderhoud : renault_vans_start_reference
Afgeleverd door : Wesley Aaldijk
Deel via:

Specificaties

  • Parkeerhulp voor/achter + camera
  • Bank met opklapbare rugleuning
  • Dode hoek detectie buitenspiegels
  • Navigatie Media Systeem

Modellen in deze aflevering