Volvo Trucks Nederland en haar dealers tekenen nieuw dealercontract dat de toekomst van beide bedrijven versterkt

Volvo Trucks Nederland en haar dealers hebben vandaag overeenstemming bereikt over de voorwaarden voor een nieuw dealercontract. Het nieuwe contract is gebaseerd op de huidige selectieve distributie overeenkomst maar voorziet in meer mogelijkheden om de positie als best business partner voor klanten te versterken.

"Wij zijn zeer verheugd met het nieuwe dealercontract", aldus Wabe van Solkema, Algemeen Directeur Volvo Truck Nederland. "Onze dealers zijn een belangrijke partner voor ons en het is van groot belang dat we onze samenwerking voortzetten en anticiperen op de digitalisering en de energietransitie. Hierdoor kunnen we nog beter inspelen op de behoeften van de klant en hen gedurende de gehele levenscyclus optimaal bedienen. We zijn ervan overtuigd dat we hiermee de toekomst van beide bedrijven kunnen versterken en samen verder kunnen groeien in de Nederlandse truckmarkt."

Volvo_dealercontract_CAS8331_header

Ook de dealers zijn tevreden met het nieuwe contract. "Wij zijn trots om deel uit te maken van het internationale Volvo Trucks-netwerk en kijken uit naar een voortzetting van onze succesvolle samenwerking", zegt Jos Schrier, voorzitter van de Volvo Trucks Dealer vereniging. "Het nieuwe dealercontract biedt ons de mogelijkheid om ons optimaal te ontplooien in de energietransitie, onze dienstverlening uit te breiden en onze positie in de Nederlandse truckmarkt te versterken."

Het nieuwe dealercontract tussen Volvo Trucks Nederland en haar dealers gaat direct na ondertekening in.

Bekijk ons aanbod Volvo Trucks