Elektrisch rijden zelf ervaren? Maak een proefrit bij de Volvo Electric Driving Experience!

Elektrisch rijden is de toekomst en het aanbod van elektrische trucks wordt steeds groter. Wilt u weten wat de mogelijkheden voor uw bedrijf zijn? Tijdens de Volvo Electric Driving Experience bij Bluekens Truck en Bus (5 juni-1 juli) krijgt u alle antwoorden. U kunt een proefrit maken met de Volvo FM Electric of Volvo FH Electric en al uw vragen stellen aan experts. Interesse? Meld u snel aan want het aantal plekken is beperkt.

Ervaar de power van een elektrische truck

De beste manier om de mogelijkheden van een elektrische Volvo-truck te leren kennen, is door het zelf te ervaren. Dat kan binnenkort bij de Volvo Electric Driving Experience bij Bluekens Truck en Bus. Van 5 juni tot en met 1 juli staan de Volvo FM Electric en Volvo FH Electric elke week bij één van onze vestigingen. U kunt met deze trucks een proefrit maken op een afwisselende route in de omgeving.

Stel al uw vragen over elektrisch rijden aan een expert

Welke elektrische truck heb ik nodig voor mijn werkzaamheden? Hoe maak ik een elektrische truck onderdeel van mijn dagelijkse werkzaamheden? Hoe zit het met opladen? Het zijn allemaal logische vragen als u zich oriënteert op elektrisch rijden. Tijdens de Volvo Electric Driving Experience beantwoordt een expert van Bluekens Truck en Bus graag al uw vragen.

Meer informatie? Of een proefrit boeken?

Wees er snel bij, want het aantal plekken is beperkt. Op deze pagina vindt u alle informatie over de Volvo Electric Driving Experience en waar en wanneer u een proefrit kunt maken met de Volvo FM Electric of Volvo FH Electric.

IK WIL EEN PROEFRIT BOEKEN
Bluekens-Truck-en-Bus-Volvo-Trucks-Electric-Roadshow