Vissers Petfood kiest voor de service en flexibiliteit van de Renault Master en Bluekens Truck en Bus

Met de aanschaf van vier nieuwe Renault Masters met koel-vriesinrichting rondt Vissers Petfood een vernieuwingsslag van zijn wagenpark af. De voertuigen, die zijn geleverd door Bluekens Truck en Bus Roosendaal, worden ingezet voor de distributie van diepgevroren vers vlees en droogvoeding voor honden en katten naar dierenspeciaalzaken. “Het feit dat Bluekens Truck en Bus alles voor ons regelt is een grote pre.”

Vissers Petfood in Hoogerheide is gespecialiseerd in de verkoop en distributie van diepgevroren vers vlees en droogvoeding voor honden en katten. “In 2008 zijn we begonnen met Vissers Petfood”, zegt eigenaar Pierre Vissers. “Maar in onze familie zijn we al ruim 130 jaar bezig met dieren. Mijn overgrootvader had al in 1890 een zaak in vogelvoer en levende vogels. In de generaties daarna is het bedrijf steeds van vader op zoon overgegaan en uitgebouwd. Nu hebben we een eigen dierenspeciaalzaak en een dierenartspraktijk in Hoogerheide, Vissers Petshop en Vissers Petcare, en sinds 2008 dus een groothandel onder de naam Vissers Petfood.”

Flexibiliteit in inzet

Vissers Petfood belevert 275 dierenspeciaalzaken in Nederland en België. Vissers: “Vanuit ons eigen vrieshuis en opslag bezorgen wij onze producten. Daarvoor zetten we zes Renault Masters in die zijn voorzien van een koel-vriesinrichting met een flexibel tussenschot. Daardoor heeft de laadruimte twee flexibel indeelbare compartimenten waarin we de temperatuur afzonderlijk kunnen regelen: een vriesgedeelte waar we producten tot -20° kunnen vervoeren en een gedeelte voor andere producten. Zo kunnen we met één voertuig zowel diepgevroren vlees als niet gekoelde producten bezorgen.”

Lees alles over de Renault Master gesloten bestelwagen

Robuust, betrouwbaar en wendbaar

Het afgelopen half jaar heeft Vissers Petfood vier nieuwe Renault Masters gesloten bestelwagens in gebruik genomen. Het betreft vier identieke uitvoeringen met een motorvermogen van 135 pk en een ingebouwde koel-vriesinstallatie. “We rijden al jaren met de Renault Masters en daar zijn we zeer tevreden over. Het is een robuust, betrouwbaar en wendbaar voertuig. Het was voor ons een abc’tje dat we voor de vervanging van een aantal voertuigen weer zouden kiezen voor de Renault Master. Dat heeft ook voor een belangrijk deel te maken met de service van Bluekens Truck en Bus Roosendaal. Rond de aanschaf van nieuwe voertuigen regelen ze namelijk alles voor ons: van de financiering tot de afstemming met ASH Carrosserie voor de inbouw van de koel-vriesinrichting en de opbouw van de koelmotor. Het is voor ons zeer prettig dat we alles bij één partij kunnen regelen en nergens omkijken naar hebben. Bij Bluekens kunnen we er blindelings op vertrouwen dat het goed is.”

Extra ogen met achteruitrijcamera en parkeersensoren

Vissers is zeer te spreken over de nieuwe functies van de Renault Master Red EDITION. “Wat ons bijvoorbeeld positief opvalt bij het nieuwe model zijn de achteruitrijcamera en de parkeersensoren. We komen zeer geregeld bij winkels waar je als chauffeur niet veel ruimte hebt en dan zijn dit handige extra functies die bijdragen aan de veiligheid voor zowel de chauffeur als omstanders. Verder zijn alle goede punten behouden, zoals het feit dat je de achterdeuren volledig tot 270° kunt openklappen wat echt handig is bij het laden en lossen, en dat voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.”

615_2021_Vissers_Petfood_Hoogerheide-011
615_2021_Vissers_Petfood_Hoogerheide-017
615_2021_Vissers_Petfood_Hoogerheide-009

Meer weten over de mogelijkheden van de Renault Master?

Neem contact met ons op, wij beantwoorden graag al uw vragen.