Interieurbouwer Beerens Group heeft vier Renault Masters Red EDITION in gebruik genomen. De gesloten bestelwagens met dubbele cabine zijn geleverd door Renault Trucks-bedrijfswagendealer Bluekens Truck en Bus Oosterhout.

De Beerens Group past zijn specialismen in een aantal branches toe. “Retail, nautisch en business”, somt managing director Jeroen Beerens op. “Zo realiseren we met stellingsystemen en houtproducties uit eigen fabriek interieurs voor allerlei retailorganisaties, zoals Kruidvat, Action en Karwei. Daarnaast maken we interieurs voor de zakelijke markt. Denk daarbij aan bedrijven, gezondheidszorg en horeca. Tot slot zijn we actief op het gebied van scheepsinterieurs. Wij kunnen zowel de afbouw als het complete interieur op luxe jachten en binnenvaartschepen verzorgen.”

Veiligheid

De vier nieuwe Renault Masters Red EDITION-bedrijfswagens worden gebruikt voor het vervoer van monteurs en materieel naar projecten in binnen- en buitenland. Het betreft vier identieke uitvoeringen met een dubbele cabine en een motorvermogen van 135 pk. Beerens: “De variant met dubbele cabine is voor ons de ideale combinatie. Dit voertuig biedt ons voldoende ruimte voor het vervoer van meerdere personeelsleden en genoeg laadruimte om materiaal, zoals gereedschap, mee te nemen.”

De Renault Masters zijn voorzien van allerlei extra opties. “We hebben onder meer gekozen voor parkeersensoren, een dodehoek waarschuwingssysteem en Permanent Rear View, waarbij de bestuurder kan zien wat er achter het voertuig gebeurt. Onze mensen moeten met deze voertuigen regelmatig in binnensteden zijn en al deze systemen dragen bij aan de veiligheid voor zowel de passagiers als omstanders.”

Gunstig brandstofverbruik

Beerens is enthousiast over het design van de Renault Master. “Het ontwerp charmeert me; er stáát echt iets. Het robuuste front en de LED-koplampen geven deze voertuigen iets extra’s. We rijden er nu een paar weken mee en van onze chauffeurs hoor ik alleen maar positieve geluiden. We hebben hen er op voorhand ook bij betrokken en gevraagd welke functies zij nodig hebben om het dagelijks werk eenvoudiger te maken. Op basis van hun input hebben we onder meer gekozen voor de achteruitrijcamera en cruise control, dat het rijden op met name de lange afstanden prettiger maakt. We voeren namelijk projecten uit in binnen- en buitenland.”

Langdurig partnership

Beerens Group, met vestigingen in Gilze-Rijen en Goes, heeft nu vijftien Renault-voertuigen in de vloot. De levering, deels vervanging en deels uitbreiding, is het startsein voor de vernieuwing van het wagenpark. “We rijden al ruim 25 jaar naar volle tevredenheid met Renault”, vertelt Beerens. “Wij gaan voor langetermijnrelaties met onze opdrachtgevers en dat geldt ook voor onze leveranciers. Ons partnership met Renault en Bluekens Truck en Bus is daar een goed voorbeeld van. Met Bluekens werken we al 45 jaar samen. Dat begon toen met de levering van trucks en later zijn daar de Renault Masters bij gekomen. We laten de voertuigen servicen bij de vestigingen van Bluekens Truck en Bus in Oosterhout en Goes. Korte lijnen, snel schakelen, afspraak is afspraak, goede prijs-kwaliteitverhouding: dat is de basis voor deze langdurige, succesvolle samenwerking.”

Lees hier alles over de Renault Master Red EDITION

Renault Master Red EDITION

Meer weten?

bluekens-beerens-570.jpg