Snelle en goede service leveren: dat staat bij ons voorop. In geval van pech doen we er alles aan om u zo snel mogelijk weer op weg te helpen. Daarom zijn we zeer trots dat onze vestiging in Oosterhout Volvo Action Service Dealer van het jaar 2022 is geworden!

Volvo Trucks zet elk jaar een dealer in de schijnwerpers die bijzondere prestaties heeft geleverd op het gebied van pechhulpverlening. Daarbij wordt gekeken naar verschillende criteria, zoals de snelheid van uitrukken en repareren, of de reparatie in één keer goed was en de correctheid van facturen. We kunnen met trots melden dat onze vestiging in Oosterhout VAS Dealer van het jaar 2022 is geworden. Wij feliciteren onze collega’s in Oosterhout van harte met deze onderscheiding!

Bezoek aan fabriek van Volvo Trucks in Gent

Het team van Bluekens Oosterhout krijgt binnenkort de prijs overhandigd bij het VAS Dealer van het Jaar 2022-evenement bij de fabriek van Volvo Trucks in Gent. Op 14 en 15 juni worden alle winnaars in Europa in het zonnetje gezet en ontvangt de vestiging Oosterhout de Award.

Pech onderweg? Volvo Action Service staat voor u klaar

Bij een calamiteit onderweg kunt u op onze hulp rekenen. U kunt ons altijd bellen, maar ook Volvo Action Service staat 24/7 tot uw beschikking. Ongeacht waar u bent en op welk tijdstip: met één druk op de VAS On Call-knop wordt u automatisch verbonden met een coördinator die de taal van de chauffeur spreekt en regelt dat u snel wordt geholpen.

Meer weten over Volvo Action Service?

NEEM CONTACT OP