" target="_blank">H. de Klerk Transport is een nationaal en internationaal opererend transportbedrijf dat is gespecialiseerd in het transport van zeecontainers. De onderneming van Hennie de Klerk heeft onlangs twee nieuwe ">Volvo’s FH 6x2 500 pk in gebruik genomen. Volvo-dealer Bluekens Truck en Bus heeft de beide trucks afgeleverd.

Bewust heeft H. de Klerk Transport gekozen voor trucks met Euro 6-motor. Hennie de Klerk: “Met Euro 6 zijn we volledig voorbereid op de milieuwetgeving met betrekking tot CO2-uitstoot. Bovendien is de brandstofbesparing fors en dat komt direct onze exploitatie ten goede. Voor het comfort van de chauffeur hebben we gekozen voor een Globetrotter-cabine, lekker ruim en voorzien van een Driver pakket met onder meer Electronic Climate Control.”

De twee Volvo’s hebben een identieke configuratie met een bladgeveerde voorloopas en beschikken uiteraard over ">I-Shift, de automatisch schakelende versnellingsbak.

Hennie de Klerk: “Sinds 2005 zijn wij al tot volle tevredenheid klant bij Bluekens Truck en Bus. De Volvo’s die we nu hebben vervangen, hebben het altijd goed gedaan en de service die we krijgen is van een hoog niveau. De nieuwe Volvo FH heeft daarnaast een " target="_blank">geweldige uitstraling, een truck die een extra dimensie toevoegt aan ons wagenpark.”

H. de Klerk Transport bestaat sinds 1920 en is na al die jaren nog steeds gevestigd in Zevenbergen. Hennie de Klerk: “Mijn voorvaders zijn destijds met paard en wagen in de kolenhandel begonnen, maar sinds het eind van de vorige eeuw hebben we ons volledig toegelegd op stukgoed en het transport van zeecontainers. De twee nieuwe Volvo’s gaan beide ingezet worden voor het vervoer van zeecontainers, hoofdzakelijk rondom de Maasvlakte en de Benelux, ons belangrijkste verzorgingsgebied.” 615_2014_De_Klerk_Transport_001.jpg