Bluekens maakt het mogelijk, meld u nu aan voor een proefrit!

Bluekens Truck en Bus heeft een nieuwe demo voor u klaarstaan: de Volvo FH 420 Fuel & Efficiency*. Een trekker (4x2) die op maat gemaakt is voor het internationale transport en die uitmunt in een laag brandstofverbruik.

De Volvo FH Fuel & Efficiency is gericht op brandstofbesparing. De krachtige motor zorgt voor souplesse en een laag brandstofverbruik. Maar er is meer, zo kunt u met Volvo I-See tot 5% brandstof besparen. Dit unieke systeem leert de topografie van uw route en slaat deze op in een centrale database. Deze kennis wordt gebruikt om tijdens uw rit brandstof te besparen. Het systeem leert voortdurend bij en zal daarom altijd de juiste schakelmomenten kiezen.

Een bijdrage aan het verminderen van het verbruik wordt ook geleverd door de Fleetsoftware (CRUIS-E4) en de 2.31 achterasreductie. Als aanvulling hierop is er aangepaste software beschikbaar voor de I-Shift versnellingsbak (Eco Tuning). Deze software zorgt voor een aangepast, brandstofbesparend schakelpatroon

Volvo Dynafleet biedt u de mogelijkheid de juiste beslissingen te nemen. Zo analyseert Dynafleet Fuel & Environment voertuig- en chauffeursgegevens. Op elk gewenst moment kunt u de exacte locatie en status van uw chauffeurs, trucks en bedrijfsmiddelen zien, compleet met uitgebreide gegevens voor analyse.

VOLVO FH GLOBETROTTER 420 4X2 TREKKER

  • Visibility Pro
  • Active Safety-pakket
  • Volvo Dynamic Steering
  • I-ParkCool
  • Dynafleet


Proefrit maken? Dat kan, neem contact op met uw accountmanager en u maakt kennis de meest zuinige Volvo FH van het moment.

Neem contact op »

 

*De afbeelding kan afwijken van het werkelijke demo-voertuig.

volvo-fh-fuel-efficiency-concept-lijstplaatje.jpg