Renault Trucks introduceert op de BedrijfsautoRAI Renault Trucks E-Commerce. Hiermee zet Renault Trucks als eerste truckfabrikant de stap naar " target="_blank" rel="nofollow">online verkoop van zware trucks. Het betreft een nieuw initiatief van Renault Trucks en Nederland heeft de primeur. Voordeel voor de klant is een kosten- en tijdsbesparing, scherp tarief, snelle levering en transparante manier van zakendoen met een beproefd concept: de Renault Trucks T-Drive. Bovendien ontvangen klanten die online bestellen een TomTom BRIDGE Connected Europe Truck.

Renault Trucks ziet in de introductie van " target="_blank">online verkoop een extra verkoopkanaal waarmee het merk nog hoger inzet op transparantie en klaar is voor de toekomst. “Wij hebben een groeiambitie en willen alle verkoopkanalen benutten om deze ambitie waar te maken. Naast bestaande verkoop zetten wij daarom in op online verkoop”, verklaart Maarten Broens, Manager Truck Sales Renault Trucks Nederland.

Renault Trucks T-Drive inclusief TomTom BRIDGE Connected Europe Truck

Vanaf heden kunnen transporteurs in enkele klikken een Renault Trucks T-Drive 4x2 trekker met 430 of 460 pk aanschaffen. Tobias van Lieshout, Manager Truck Sales Renault Trucks Nederland: “De Renault Trucks T-Drive is een zeer compleet uitgeruste truck met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding waarbij binnen het concept ook nog eens het onderhoudscontract, verzekering en brandstofopvolging vallen. Doel is dat de klant zijn rendement verhoogt. Met de Renault Trucks T-Drive krijgt de klant naast een laag brandstofverbruik en lage exploitatiekosten ook een totaaloplossing voor scherpe vaste exploitatiekosten. Voordeel voor de klant is dat hij een transparant en overzichtelijk aanbod krijgt. Geen kleine lettertjes, geen risico en geen onverwachte kosten, maar letterlijk ‘de perfect tool’ voor het werk.”

Transporteurs ontvangen bij bestelling online een TomTom BRIDGE Connected Europe Truck. TomTom BRIDGE is een open platform waarmee de chauffeur alle benodigde informatie op het juiste tijdstip ontvangt. TomTom BRIDGE is voorzien van state-of-the-art TomTom navigatie, lifetime (truck) maps en lifetime TomTom Traffic. TomTom (Truck) navigatie draagt bij aan een betere routeplanning en een lager brandstofverbruik. TomTom BRIDGE is aan te vullen met eigen Android based bedrijfsapplicaties die de efficiency verder verbeteren.

Kosten- en tijdsbesparing Renault Trucks verwacht dat de mogelijkheid tot online aankoop van een Renault-truck transporteurs vooral een kosten- en tijdsbesparing zal opleveren. “Met één klik ontvangen transporteurs nu de beste aanbieding. Bovendien is het een transparante manier van zakendoen met een beproefd concept: de Renault Trucks T-Drive. En met de TomTom BRIDGE Connected Europe Truck die transporteurs bij hun online bestelling ontvangen, zijn zij aangesloten op de meest moderne en state-of-the-art navigatiesoftware. Kortom, wij zijn ervan overtuigd dat we met deze introductie van E-Commerce meer dan groots uitpakken”, besluit Tobias van Lieshout.

Renault Trucks T-Drive

  • 36 maanden operational lease
  • Eén specificatie
  • Eén prijs per maand € 1.550 (zonder aanbetaling)
  • Direct leverbaar
  • Op basis van 120.000 km per jaar
  • 430 pk of optioneel 460 pk

Renault Trucks presenteert zich op de BedrijfsautoRAI in Amsterdam van 20 tot en met 24 oktober in hal 1 stand 212.

" target="_blank">Naar RenaultTrucksOnline.nl >> banner-renault-trucks-tdrive-webshop.jpg