Renault Trucks presenteert de nieuwe modellen van de T, T High, C en K tijdens een digitaal event op 8 juli 2021. Dit is een unieke gelegenheid om te ontdekken welke grote veranderingen zijn doorgevoerd aan de voertuigen op het gebied van productiviteit voor de klant, comfort voor de chauffeur en veiligheid.

Digitaal evenement met presentaties

Na de onthulling van de nieuwe T-, T High-, C- en K-modellen in de videogame Euro Trucks Simulator 2, nodigt Renault Trucks al zijn publiek uit voor een digitaal event waar de nieuwe vrachtwagens fysiek worden voorgesteld. Het event vindt plaats op 8 juli 2021 op een speciaal daarvoor bestemd platform met keuze uit twee tijdstippen, 13.00 uur of 19.00 uur (CET)

De kijkers zullen kennismaken met de nieuwe voertuigen en de bijbehorende diensten via verschillende presentaties, onder meer door Bruno Blin, President van Renault Trucks en Florence Simonet, Vice President After Sales en Services. Paul Daintree, Design Director van Renault Trucks, zal ook de deuren van de tot de verbeelding sprekende "Design Hall" openen en de verbeteringen aan de binnen- en buitenkant van de cabine toelichten. 

Naast de originele Engelse versie van de presentaties zullen er ondertitelingen in veertien talen beschikbaar zijn.

Winnaar ontwerpwedstrijd

Wie heeft de door Renault Trucks en SCS Software georganiseerde internationale ontwerpwedstrijd op ETS 2 gewonnen?

Om 19.30 uur (CET), aan het einde van het event, worden de deelnemers uitgenodigd om verbinding te maken met het Twitch-account van SCS Software, de uitgever van Euro Trucks Simulator 2, om de exclusieve winnaar te ontdekken van de internationale ontwerpwedstrijd op een Renault Trucks T High Evolution. 

De winnaar, die door de fans van het merk op de sociale netwerken is gekozen uit vijf finalisten, zal zijn ontwerp live kunnen zien op een echte vrachtwagen.

Registreer je voor de launch

Registreer je hier voor de launch op 8 juli a.s.!

Meer weten?