‘De nieuwe functies van de Renault Master Red EDITION vereenvoudigen ons werk’

Handelsonderneming Noordijk groeit. Het bouwbedrijf voegde onlangs een Renault Master Red EDITION toe aan het wagenpark. “Een praktisch voertuig vol handige extra functies, die ons helpen bij onze dagelijkse werkzaamheden.”

Handelsonderneming Noordijk is op verschillende manieren actief in de bouwbranche. Het bedrijf uit Driewegen (gemeente Borsele) is onder meer gespecialiseerd in de levering van tweedehands bouwmaterialen, zoals dakpannen, metselstenen, oude vloeren en natuursteen ornamenten. Daarnaast verricht Handelsonderneming Noordijk renovatie-, verbouw- en nieuwbouwwerkzaamheden, voor zowel particulieren als bedrijven.

Vier Renault Masters

Handelsonderneming Noordijk groeit en dat komt ook tot uitdrukking in het wagenpark. Inmiddels telt de vloot vier Renault Masters gesloten bestelwagens, waaronder een nieuwe Renault Master Red EDITION. “Een voertuig met allerlei nieuwe functies die in ons dagelijks werk goed van pas komen”, zegt eigenaar Pascal Noordijk.

Zicht achter het voertuig

Noordijk noemt onder meer Permanent Rear View, waarbij een camera achterop het voertuig is verbonden met een scherm in het voertuig. Daardoor is het mogelijk om continu te zien wat er achter het voertuig gebeurt. “Handig, aangezien we heel vaak een aanhangwagen met materialen achter het voertuig hebben. Het vergroot de veiligheid onderweg als de chauffeur op het scherm kan zien wat er met de aanhangwagen en materialen gebeurt.”

“De service van Bluekens kenmerkt zich door meedenken, nauwkeurigheid en snelheid. Afspraken bevestigen en nakomen: de basis voor een goede samenwerking.”

Praktische schrijftafel

Zo zijn er meer praktische en handige extra’s, vertelt Noordijk. “Neem het uittrekbare dashboard tafeltje in de cabine. Onze mensen moeten hun urenregistratie invullen en het makkelijkste is om dat meteen te doen. Met zo’n tafeltje is het toch net weer iets makkelijker om dat direct op locatie te doen. Het zijn maar kleine dingen, maar wel zaken die het werk eenvoudiger maken.”

Nauwkeurig en snel

Bij de specificatie van het voertuig werkte Handelsonderneming Noordijk nauw samen met Bluekens Truck en Bus in Goes. Noordijk: “We rijden nu een paar jaar met Renault Masters, prima voertuigen voor onze werkzaamheden. Bluekens geeft ons gedegen advies over de beste auto voor onze inzet. Zo zijn onze Masters uitgevoerd in verschillende hoogte- en lengtevarianten, zodat we voor alle toepassingen een geschikt voertuig hebben. De ondersteuning door de dealer speelt ook een rol bij de opeenvolgende keuze voor de Renault Master. De service van Bluekens kenmerkt zich door meedenken, nauwkeurigheid en snelheid. Afspraken bevestigen en nakomen: de basis voor een goede samenwerking.”

De Renault Master Red EDITION zelf ervaren?

pb-noordijk-570.jpg