Volvo Trucks introduceert de Volvo FE Easy Concept: een comfortabele en betrouwbare truck, compleet opgebouwd en uitgerust voor uw specifieke transporttaak. De Volvo Easy Concept trucks besparen u als ondernemer tijd, moeite én zorgen. Wat u ook vervoert, de specialisten van Bluekens Truck en Bus configureren de ideale truck voor uw transporttaken.

Met de Volvo FE Easy Concept kunnen we vele verschillende uitvoeringen en opties als maatwerk aanbieden tegen een standaard scherpe prijs. Ook de beschikbare opties op de reeds bestaande Volvo FL Easy Concept zijn uitgebreid. Zowel de Volvo FL als FE zijn uitgerust met Volvo’s Forward Collision Warning met Noodremfunctie. Dit systeem helpt botsingen voorkomen door de chauffeur te waarschuwen met geluidssignalen en lichtsignalen op het dashboard. Grijpt de chauffeur niet tijdig in, dan remt de truck zelf. Volvo combineert een radar en een camera die samenwerken om voertuigen voor de truck te identificeren en te controleren, en overtreft daarmee de richtlijnen van de Europese Unie.

Sterk in stad en regio

De Volvo FE is iets groter dan de Volvo FL en is met name inzetbaar voor leveringen in de stad, regionale distributie, koeltransport en lichte bouwtaken. De Easy Concept trucks beschikken over een hoogwaardige opbouw van Plywood met laadklep van Dhollandia. Daarnaast zijn de trucks uitgerust met Volvo’s automatisch schakelende versnellingsbak I-Sync (Volvo FL) en I-Shift (Volvo FE). De Easy Concept trucks zijn naast extra veilig ook comfortabel en hebben een eenvoudige instap, ergonomische stoel en een uitstekend zicht rondom.

BlueCare voor optimaal transport

Bij de Volvo Easy Concept trucks bieden wij ook BlueCare aan, ons totaalpakket aan services waarmee u de mobiliteit en rentabiliteit van uw wagenpark nog verder verhoogt: van reparatie en onderhoud, financiering, verzekering tot chauffeurstrainingen. BlueCare omvat al onze services en diensten voor optimaal transport.

Klik hier voor alle mogelijkheden en specificaties van Volvo Easy Concept

Direct kennismaken? Maak een afspraak bluekens-volvo-fe-easy-concept-04.jpg