Korstanje Transport is gespecialiseerd in geconditioneerd transport en verzorgt onder andere dagelijks groupagevervoer van en naar de Betuwe. De onderneming is gevestigd in Kapelle, in het hart van de provincie Zeeland. Korstanje Transport heeft recent het wagenpark uitgebreid met een Volvo FH 460 pk 6x2 Euro 6 trekker.

Korstanje Transport is in 1935 opgericht en inmiddels is de derde generatie actief. Van een regionaal transportbedrijf is Korstanje Transport langzaam uitgegroeid tot een moderne transportonderneming met een wagenpark van acht trucks en moderne koel-/vriesopleggers en schuifzeilopleggers. Het bedrijf is HACCP en GMP gecertificeerd. Eddy Korstanje: “Wij zijn een solide bedrijf dat ervoor zorgt dat producten volgens de gestelde normen, op tijd en in de juiste conditie worden afgeleverd. Onze medewerkers vormen het hart van ons bedrijf, de chauffeurs beschikken over jarenlange ervaring en zijn bekend met de wensen en behoeften van onze vaste klanten. Uit het oogpunt van duurzaam ondernemen investeren wij continu in schone motoren om de CO2-uitstoot te verminderen en een lager brandstofverbruik te realiseren.”

De nieuw aangeschafte Volvo FH past in die filosofie. Deze truck heeft I-Shift, de automatisch schakelende versnellingsbak, Adaptive Cruise Control (ACC) en Volvo Emergency Brake. Eddy Korstanje: “De nieuwe Volvo FH is echt een complete truck met alles erop en eraan. We vertrouwen dan ook op de kennis en knowhow bij Bluekens Truck en Bus. Ons volledige wagenpark bestaat uit Volvo’s en je kunt altijd op de mannen van Bluekens rekenen, 24 uur per dag. Daarnaast kun je altijd bij hen terecht voor begeleiding en deskundig advies. Onze chauffeurs hebben bijvoorbeeld de training ‘Zuinig Rijden’ gevolgd en bij de aflevering hebben we een volwaardige producttraining gehad. Niet alleen op een prettige wijze gegeven, maar ook noodzakelijke om het optimale rendement uit alle innovaties van de nieuwe Volvo FH te halen.” korstanje_00.jpg