Breda, 5 juli 2022 - Met het oog op de huidige markt en een blik op de toekomstige marktontwikkelingen, waarin de energietransitie een steeds grotere rol gaat spelen, hebben wij de verkooporganisatie de afgelopen twee jaar verder laten ontwikkelen, met enkele experts en rolwijzigingen. We lichten u graag toe wat de ontwikkelingen voor u betekenen en laten u graag kennismaken met de vernieuwde samenstelling van onze organisatie. 

 

Experts

De transitie naar Electric vraag ook van onze organisatie een andere manier van werken. Projecten zijn veel meer omvattend, met alles wat erbij komt kijken zoals bijvoorbeeld laadinfrastructuur. Elke verkoper is/wordt nu opgeleid om vraagstukken rondom de transitie op de juiste wijze te kunnen beantwoorden. Voor de begeleiding en specialistische kennis is Christian de Graaf nu projectcoördinator electric. Andere experts waar u terecht kunt voor specialistische kennis zijn bijvoorbeeld Nick de Witte, expert servicecontracten, en Kevin Koevoet, expert budgetbeheer. 

 

Nieuwe afdeling Business Solutions

Met de ontwikkeling van meer specialistische kennis hebben we ervoor gekozen de afdelingen Sales Support, After Sales Support en Verhuur samen te voegen in Business Solutions. Eric Bond geeft vanaf 1 september 2021 leiding aan deze afdeling. Arend van den Berg en Jan Hagens zijn respectievelijk verantwoordelijk voor de verkoop van Volvo Trucks en Renault Trucks en bedrijfswagens. 

 

Samen werken aan vooruitgang

Bij Bluekens werken we samen aan vooruitgang, ook wanneer het gaat om de ontwikkeling van onze eigen mensen. Zo zijn Arend van den Berg en Jan Hagens doorgegroeid van verkoopadviseur naar verkoopmanager. Corné van der Jagt is van binnendienst nu actief in de buitendienst als verkoopadviseur Volvo Trucks in de regio’s Goes en Middelharnis. John Janse heeft zijn binnendiensttaken overgenomen. Verder zijn de teams uitgebreid met nieuwe verkoopadviseurs Freek van Egeraat, Wesley Aaldijk en Johnny van Dijke.  

 

Een overzicht van de teams

Om u een goed overzicht te geven van de aanspreekpunten binnen de organisatie zetten we hieronder de verschillende teams op een rij. Benieuwd naar uw aanspreekpunten per vestiging? Deze vindt u op de voor u betreffende vestigingspagina:

 

Renault Trucks

Eric Bond
Eric Bond
Business Solutions Manager
Haci Coskun
Haci Coskun
Salesmanager Renault Lichte Bedrijfswagens
Breda & Oosterhout
Eva van Deelen
Eva van Deelen
Verkoop binnendienst
Breda, Roosendaal, Oosterhout, Goes, Middelharnis
Thomas Fooij
Thomas Fooij
Verkoop binnendienst Renault
Breda, Roosendaal, Oosterhout, Goes, Middelharnis