HS Schoonmaakbedrijf B.V. kiest stabiliteit van de Renault Master

" target="_blank">HS Schoonmaakbedrijf B.V. uit Raamsdonksveer heeft een Renault Master L2H2 met ENERGY dCi 135 motor in gebruik genomen. In de laadruimte is een rioolreinigingsmachine ingebouwd en tegen het kopschot is een werkplaats ingericht, die via de zijschuifdeur toegankelijk is. HS Schoonmaakbedrijf B.V. koos voor de Renault Master vanwege de rijstabiliteit en de algehele prijs-kwaliteitsverhouding van het voertuig. De bedrijfswagen werd geleverd door Bluekens Truck en Bus B.V. in Oosterhout.

De nieuwe rioolservicewagen wordt gebruikt bij het verhelpen van rioolverstoppingen bij zowel bedrijven als particulieren in Raamsdonksveer en omgeving. De daartoe ingebouwde compacte CityJet hogedrukreinigingsmachine heeft een slang van 100 meter lengte en twee 300-liter watertanks. Het gewicht van ruim 1.125 kilo was voor HS Schoonmaakbedrijf B.V. het uitgangspunt bij de keuze voor een nieuwe bedrijfswagen. “De bestelwagen moet het gewicht en het zwaartepunt van de machine aankunnen en stabiel en comfortabel rijden”, aldus commercieel manager Joery Schipperen. “De Renault Master voldeed aan die rijeigenschappen en bleek kostentechnisch ook erg interessant.” 

 

Electronic Stability Control

De Renault Master is standaard uitgerust met Electronic Stability Control (ESC) met Extended Grip Control en Hill Start Assist. De zuinige 135 pk Twin Turbo motor biedt een hoog koppel bij lage toerentallen (340 Nm bij 1.500 t/min) en zorgt voor een constante acceleratie zonder snelheidsverlies. De motor beschikt tevens over STOP&START en Energy Smart Management (ESM), waarmee brandstofverbruik en CO2-uitstoot gereduceerd worden.

De in- en opbouw van de bestelbus is uitgevoerd in nauw overleg met Bluekens Truck en Bus B.V. in Oosterhout en RioNed, de producent van de rioolreinigingsmachine. Naast een afgetimmerde binnenruimte heeft Bluekens de Renault Master voorzien van een achteruitrijcamera, een ladderrek en LED flitsverlichting in de grill en op de roof rail. Schipperen is onder de indruk van de service van de dealer. “Ze hebben ons voor deze bus alle zorgen uit handen genomen. Bij Bluekens doe ik zaken met de mensen, niet met een bedrijf. Zo werken wij ook met onze klanten, dus dat past goed bij ons.”

 

Over HS Schoonmaakbedrijf B.V.

HS Schoonmaakbedrijf B.V. is een familiebedrijf gericht op het verlenen van een grote diversiteit aan schoonmaakdiensten, waaronder specialistische diensten zoals gevelreiniging en dieptereiniging van grootkeukens. Voor calamiteiten zoals verstoppingen, wateroverlast en schade na ongevallen heeft het bedrijf een 24-uurs service. Persoonlijk contact met de opdrachtgevers staat centraal, evenals kwaliteit in dienstverlening en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het bedrijf is VCA-gecertificeerd en in het bezit van het OSB Keurmerk, waarin onder andere de Code Verantwoordelijk Marktbedrag is opgenomen.

pb-hs-schoonmaakbedrijf-raamsdonksveer-004.jpg