Besparen op brandstof was nog nooit zo gemakkelijk! Het Fuel Efficiency Report toont u in één oogopslag hoe zuinig uw chauffeurs en trucks rijden en op welke punten zij hun prestaties kunnen verbeteren. Met deze functie van het online fleet management systeem Dynafleet kunt u een besparing realiseren tot wel 5%.

Elke chauffeur een eigen rapport

Hoe scoren uw chauffeurs en trucks op brandstofverbruik en rijstijl? In het Fuel Efficiency Report worden deze prestaties inzichtelijk weergegeven met een kleurcode en een cijfer van 1 tot 100. De totale score bestaat uit de vier verbruiksfactoren: anticiperen en remmen, gebruik van motor en versnellingen, aanpassen van snelheid en stilstand.

U kunt de score uitlezen als totaaloverzicht van het wagenpark en in detail op voertuig- en chauffeursniveau. Ook toont het Fuel Efficiency Report u de scores in een door u afgebakende tijdsperiode en in een door u gekozen weergave: het hele wagenpark of een vrije selectie van chauffeurs en trucks. Zo kunt u trends vergelijken, snel inzichtelijk maken of het de goede kant uitgaat met uw beoogde brandstofbesparing en, minstens zo belangrijk, of deze op peil blijft.

Dynafleet Fuel & Environment

Het Fuel Efficiency Report is als nieuwste feature toegevoegd in Dynafleet, Volvo’s online fleet management systeem. Maakt u al gebruik van Dynafleet Fuel & Environment, dan kunt u direct profiteren van het Fuel Efficiency Report. Gebruikt u nog geen Dynafleet Fuel & Environment, dan is het goed om te weten dat u met deze eenvoudige, gebruiksvriendelijke module vele duizenden euro’s op jaarbasis kunt besparen met een investering van slechts vijftien euro per truck per maand. 

 

Meer weten? Neem contact op met uw Bluekens Truck en Bus-vestiging.
fuel-efficiency-besparen-brandstof-banner.jpg