De veelzijdigheid van de Renault Master Red EDITION in drie varianten

De Renault Master Red EDITION biedt talloze opbouwmogelijkheden. De nieuwe lichte bedrijfswagen van Renault Trucks is leverbaar als gesloten bestelwagen, Chassis Cabine en Platform Cabine in allerlei uitvoeringen. De ruime mogelijkheden van de Renault Master Red EDITION komt naar voren in drie varianten.

Bestelwagen: alleskunner in de distributiesector

Bij distributiewerk is een bestelwagen die is toegerust op zijn taak van essentieel belang. De Renault Master Red EDITION gesloten bestelwagen is verkrijgbaar in 4 lengte- en 3 hoogtematen met een laadvolume van 8m3 tot 17m3. Enkele of dubbele cabine, voorwielaandrijving of achterwielaandrijving: de keuze is aan u.

  

“De dubbele cabine biedt ons voldoende ruimte voor het vervoer van meerdere personeelsleden en genoeg laadruimte om materiaal mee te nemen.”
- Jeroen Beerens, managing director Beerens Group

Chassis Cabine: bedrijfswagen voor elke klus

De Renault Master Chassis Cabine is speciaal ontworpen voor hoge belasting. Het voertuig biedt een groot aantal opbouwmogelijkheden zodat u beschikt over een voertuig dat past bij uw specifieke toepassing. U kunt kiezen uit enkele of dubbele cabine met plek voor zeven passagiers, voorwielaandrijving of achterwielaandrijving met enkel- of dubbellucht, toegerust op zwaardere inzet.

Platform Cabine: gemaakt voor een opbouw op maat

De Renault Master Platform Cabine biedt legio carrosseriemogelijkheden. De Platform Cabine heeft een extra lage bodem en kan worden uitgevoerd in verschillende lengte- en hoogtevarianten. De Platform Cabine kan worden opgebouwd voor elke specifieke toepassing en is zeer geschikt voor onder meer pakketvervoer, paardentransport of volumevervoer.

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Bekijk de video

{loadposition renault-master-red-edition-opbouwmogelijkheden}

De Renault Master Red EDITION zelf ervaren?

pb-red-edition-570.jpg