Bluekens Truck en Bus heeft een nieuwe spuiterij en schadeafdeling geopend bij de vestiging aan de Tinstraat in Breda. De spuiterij is erop ingericht om aan verschillende typen voertuigen te werken, van klein tot groot. Daardoor kan optimaal worden ingespeeld op de vraag van de klant. In combinatie met de schadeafdeling bieden we klanten een totaaloplossing.

De spuiterij is gevestigd aan de Tinstraat 1 in Breda. “In de spuiterij kunnen we werken aan een breed voertuiggamma, van StreetScooters, personenauto’s en bestelwagens tot vrachtwagens, OV-bussen en touringcars”, vertelt Ton Hamelink, manager spuiterijen en schadeherstel bij Bluekens Truck en Bus.

Snel en flexibel

In het pand zijn twee spuitcabines geplaatst met een lengte van respectievelijk acht en vijftien meter. “Zo hebben we voor elk type voertuig een geschikte cabine en kunnen we snel en accuraat aan de vraag van de klant voldoen”, vertelt Hamelink. “In de spuiterij spuiten we complete combinaties, maar ook details en sierspuitwerk behoren tot de mogelijkheden. Wij hebben alle mogelijke kleuren in ons leveringsprogramma en werken met de best hechtende en dekkende primers en lakken. Ook de belettering van materieel is bij ons in goede handen. Daarnaast kunnen onze gespecialiseerde medewerkers het complete traject van schadeherstel regelen, van schadetaxatie tot en met de aflevering van het volledig herstelde voertuig. Door deze combinatie van diensten kunnen we bij een calamiteit vakkundig en vlot handelen.”

Spreiding over werkgebied

De nieuwe spuiterij vervangt de oude spuiterij die aan de Tinstraat was gevestigd. Ook de vestiging van Bluekens Truck en Bus in Goes heeft een eigen schadeafdeling en spuiterij. Hamelink: “Met deze twee vestigingen hebben we een mooie spreiding in ons werkgebied en zijn we voor klanten goed bereikbaar. We werken ook nauw samen met het schadeherstelbedrijf van Autobedrijf Bluekens, dat is gevestigd aan de Ettensebaan in Breda.”

Open huis

De nieuwe spuiterij kan tijdens de Bluekens Experience Day op zaterdag 2 november worden bezichtigd. De spuiterij is dan van 12.00 tot 17.00 uur geopend voor mensen die een kijkje willen nemen.

U kunt de spuiterij en schadeafdeling bereiken via 088-0069800.

Meer weten? Kijk hier

Spuiterij en schadeherstel

pb-nieuwe-spuiterij-breda-570.jpg